Suferinţa care i-a marcat viaţa lui Connect-R: „Noi am mai avut un copil care a murit”

Publicat: 04 oct. 2022, 13:30 Autor: Camelia Vedete

Connect-R este un artist plin de viaţă, care nu face decât să aducă bucurie în sufletele fanilor. Tocmai de aceea, nu multă lume ştie că familia lui a trecut printr-o durere de nedescris. Asta în urmă cu mulţi ani, înainte ca artistul să se nască.

Connect-R, în vârstă de 40 de ani, s-a născut într-o familie iubitoare, care l-a primit cu braţele deschise. Părinţii lui au muncit din greu pentru a-l face mare şi pentru a-l vedea omul care este astăzi. În plus, el a fost totul pentru ei, mai ales că înainte ca el să vină pe lume, părinţii lui au pierdut un copil.

Suferinţa care i-a marcat viaţa lui Connect-R

Fratele lui Connect-R avea şapte luni când s-a stins din viaţă. Micuţul a avut probleme de sănătate şi din cauză că medicina nu era atât de avansată ca în prezent, copilul nu a mai putut fi salvat. Părinţii lui au suferit enorm, astfel că atunci când Connect-R s-a născut totul a fost ca o minune în viaţa lor.

În urmă cu ceva timp, Connect-R şi părinţii lui au fost invitaţi într-o emisiune tv, acolo unde au povestit despre drama prin care au trecut.

„Noi am mai avut un copil care a murit. Copilul pe care l-am pierdut era primul nostru copil, avea şapte luni când a murit. A făcut o enterocolită acută, pe vremea aia nu era medicina avansată ca acum. S-a născut şi cu probleme grave la inimă, avea găuri… Când s-a născut Connect-R a fost o minune dumnezeiască!”, a spus mama artistului la o emisiune tv.

Tatăl lui Connect-R recunoaște că și-ar dori ca fiul său să se așeze la locul lui

Tatăl lui Connect-R a făcut mega spectacol alături de fiul său și de Horia Brenciu pe scenă la Berăria H, la spectacolul Ziua lui Ștefan. Când artistul a schimbat prefixul și a împlinit 40 de ani. Cât de mândru este de fiul său, care a ajuns unul dintre cei mai bine cotați artiști de la noi.  Și în ce spirit l-a crescut, Aurel Mihalache și-a deschis sufletul pentru CIAO.RO imediat după ce a coborât de pe scenă!

Tatăl lui Connect-R s-a emoționat foarte tare atunci când a fost pe scenă între fiul lui și Horia Brenciu și a cântat câteva piese memorabile. Aurel Mihalache a făcut spectacol la propriu și s-a văzut clar de unde a moștenit Connect-R latura artistică.

Părintele cântărețului are numai cuvinte de laudă pentru fiul său și își dorește ca acesta să renunțe la tentațiile vieții. Într-un interviu pentru emisiunea lui Cristi Brancu, Aurel Mihalache a spus tot ce simte pentru fiul său. Și ce sfaturi își dorește să îi dea acestuia. Citește continuarea aici.

Publicat: 04 oct. 2022, 13:30 Autor: Camelia Vedete
Pe aceeași temă