Suferința ascunsă a Laurei Cosoi. De ce nu poate vorbi despre moartea tatălui ei

Publicat: 27 Sep. 2021, 11:36 Vedete

Suferința ascunsă a Laurei Cosoi. Actrița a trecut anul trecut printr-o mare tragedie. Ea şi-a pierdut tatăl, răpus de temutul COVID!

Deși nu vorbea foarte des despre el, Laura Cosoi a avut o relație foarte apropiată cu tatăl ei. Marius Cosoi a murit anul trecut la doar 10 zile după ce a fost depistat cu COVID.

Chiar dacă inițial starea lui nu a fost atât de gravă, virusul l-a răpus și din cauza diabetului. Boală de care suferea în ultimii ani.

Suferința ascunsă a Laurei Cosoi

Am fost în situaţia disperată de a găsi un pat, am găsit unul pe secţie la Matei Balş. Mai bine că nu s-a chinuit, într-o săptămână a murit. S-a stins. Nu poţi să-ţi iei rămas bun. Am mai apucat să mai vorbesc cu el sâmbăta seara, pe Facebook, ne-a ajutat cineva din salon cu el. A fost ultima dată. Mi-a spus că-mi mulţumeşte pentru tot. Mi-a zis: «e acum, să vedem ce va fi. E o luptă foarte mare, un război care nu ştii cum se termină». E greu să-ţi iei rămas bun când nu eşti pregătit”, a povestit Laura Cosoi la scurt timp după acel moment tragic.

A trecut aproape un an de-atunci, iar sufletulei este în continuare foarte răvășit și îi este greu să vorbească despre acest subiect.

Aprind lumânări în casă și Rita spune că sunt pentru bunicul Marius. Tot timpul e prezent în viața noastră și mergem înainte. Mergem la Doamne-Doamne duminica și ne rugăm pentru noi și pentru el.

Aș putea să spun că legătura dintre tatăl meu și Rita nu o să se rupă niciodată.  Sunt convinsă că, deși era foarte mică Rita, prin poveștile noastre, el va rămâne veșnic pentru noi.

E foarte greu să mă împac cu ideea că tatăl meu nu mai e. E greu și să vorbești…”, a declarat actrița pentru CANCAN.RO.

 

 

Publicat: 27 Sep. 2021, 11:36 Vedete
Pe aceeași temă