Student tunisian, reținut după ce și-a atacat un conațional cu un cuțit în curtea unui spital

Publicat: 22 oct. 2019, 14:56 Autor: Simona Ciao.ro
Student tunisian, reținut după ce și-a atacat un conațional cu un cuțit în curtea unui spital

Un tunisian în vârstă de 27 de ani, student la UMF „Victor Babeş” din Timişoara, a fost reținut pentru 24 de ore pentru loviri sau alte violențe.

Student tunisian, reținut. Acesta este acuzat că a lovit cu un cuțit un alt tânăr din Tunisia, incidentul având loc în curtea Institutului de Boli Cardiovasculare.

Potrivit polițiștilor, incidentul a avut loc luni în curtea Institutului de Boli Cardiovasculare din Timișoara, unde un tânăr de 27 de ani, din Tunisia, l-a atacat cu un cuțit pe un conațional de-al său, de aceeași vârstă. Tânărul a fost reținut de polițiști, și, potrivit unor surse judiciare, și-a recunoscut fapta.

Cinci persoane au fost retinute si vor fi propuse astazi la arestare preventiva intr-un dosar de trafic de minori si trafic

„A fost reținut un tânăr de 27 de ani pentru săvârșirea infracțiunii de lovire și alte violențe”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Aurora Voicilă, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş.

Victima are 27 de ani și este tot din Tunisia. Medicii au stabilit că are nevoie de 7-8 zile de îngrijiri medicale.

Reprezentanții Universității de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” din Timişoara susțin că analizează cazul studentului reținut de polițiști.

„S-a întâmplat în afara spațiului de învățământ, undeva la Pădurea Verde. Cel înjunghiat necesita îngrijiri și l-au dus la Cardiologie. De cel care l-a înjunghiat se ocupă Poliția. Este student la Farmacie, tunisian. Nu a mai creat probleme.

A fost un conflict, pe stradă cum ar veni, care s-a soldat cu această surpriză neplăcută, în sensul că tunisianul a scos ceva, un cuțit, din buzunar și l-a înjunghiat.

Sigur că vom lua măsuri, avem Comisie de Etică, vedem ce rezultate are la învățătură, ce comportament, e normal să ne preocupe”, a precizat, pentru MEDIAFAX, Andrei Motoc, purtătorul de cuvânt al Universităţii de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” din Timişoara.

Publicat: 22 oct. 2019, 14:56 Autor: Simona Ciao.ro
Pe aceeași temă