Stephen Hawking a prezis SFARSITUL lumii! Teoriile pe care celebrul fizician britanic le-a publicat chiar inainte de a muri. Ce se va intampla cu planeta noastra

Publicat: 19 Mar. 2018, 17:22 News 3

Stephen Hawking a prezis SFARSITUL lumii Celebrul fizician britanic a murit miercuri dimineata, la varsta de 76 de ani. El s-a stins din viata in locuinta sa din Cambridge.

Stephen Hawking a prezis SFARSITUL lumii

In ultima lui carte, fizicianul detaliaza cum sa detectam dovezile privind multiplele universuri. Stephen Hawking a sugerat ca Pamantul va cadea in intuneric dupa ce stelele vor ramane fara energie.

Lucrarea care poarta numele ”No boundary theory”, Hawking si Hertog au aratat, printr-o formula matematica, ca exista un univers multiplu. Potrivit acestora, universul in care traim va muri, la un moment dat, insa doar atunci cand stelele vor ramane fara energie.

”Trebuie sa avem grija de planeta. Daca nu o facem, rasa umana nu va mai exista peste o mie de ani. Daca vom reusi sa evitam dezastrul, in urmatorii 200 de ani, specia noastra va fi in siguranta si se va raspandi in spatiu”, a mai specificat Stephen Hawking, in ultima lucrare stiintifica.

« Pagina anterioară

Publicat: 19 Mar. 2018, 17:22 News 3
Pe aceeași temă