Ștefan Bănică Junior, mândru de fiul său: „Suntem la a treia generaţie…”

Publicat: 18 Sep. 2020, 15:18 Vedete
Ștefan Bănică Junior, mândru de fiul său: „Suntem la a treia generaţie…”

Ștefan Bănică Junior este mândru că fiul său îi calcă pe urme și duce tradiția familiei mai departe. La începutul acestei săptămâni, vedeta a dezvăluit că băiatul lui cel mare, Radu Stefan, a intrat printre primii la UNATC, secția Actorie.

Juratul de la “X Factor” se bucură că fiul său este atras de această lume, în condițiile în care el însuși a cochetat cu actoria, luând exemplul tatălui său, care a fost un mare actor.  Ștefan Bănică Junior a dat marea veste printr-o postare de Facebook, în care a dezvăluit că nu putea fi mai mulțumit de traseul pe care fiul său a ales să-l urmeze.

„Sunt foarte mândru de băiatul meu cel mare, Radu Ștefan, care a devenit student, intrând printre primii admiși la UNATC, secția Actorie. Așadar, suntem la a treia generație a familiei Bănică care urmează același drum și îmi face plăcere să împărtășesc asta cu voi„, a  scrie artistul pe pagina de socializare.

Astazi e despre el. Sunt foarte mandru de baiatul meu cel mare, Radu Stefan, care a devenit student, intrand printre…

Publicată de Stefan Banica pe Miercuri, 16 septembrie 2020

Ştefan Bănică Jr. , cea mai frumoasă amintire cu tatăl său

Ștefan Bănică Jr. a povestit una dintre cele mai frumoase amintiri pe care le are alături de tatăl lui, Ștefan Bănică, pe scena teatrului românesc. Cântărețul participase chiar la o premieră.

„Aveam cinci ani şi mi-am dorit mult să merg la premiera celebrei piese O scrisoare pierdută, eram în primul rând cu mama mea. Tata, care îl juca pe Ghiţă Pristanda, avea o sabie şi eu o întrebam: ”Când scoate sabia? Când scoate sabia?”. Atunci nu ştiam că iau parte la o premieră care va intra în istoria teatrului românesc. Tata m-a ridicat şi m-a pus lângă toţi actorii mari: Petrică Gheorghiu, Dem Rădulescu, Toma Caragiu, Rodica Tapalagă, Mircea Diaconu. Eu am început pe scena Teatrului Bulandra, unde în urmă cu atâţia ani am păşit prima dată”, a povestit Ștefan Bănică Junior, conform Antena 3.

Publicat: 18 Sep. 2020, 15:18 Vedete
Pe aceeași temă