Ștefan Bănică Jr. și-a băgat familia în ”reparații”! Prima oprire după izolare: medicul stomatolog

Publicat: 17 Jun. 2020, 14:57 Vedete

Carantina și statul în casă ne-a făcut pe toți să avem nevoie de ”reparații”. Nici vedetele autohtone nu au scăpat de problemele pe care le-a generat izolarea.  Ștefan Bănică Jr., de exemplu, împreună cu o parte din familie, au mers la cabinetul unui medic stomatolog. 

Odată cu ridicarea restricțiilor, ‘furnicarul’ a început. Vizitele la estetician, la saloanele de înfrumusețare, la stomatolog, au început să curgă pe bandă rulantă.

Nici Ștefan Bănică Jr. nu a făcut excepție, artistul ducându-se cu toată familia la… stomatolog. De curând, Ștefan Bănică Jr. a fost surprin de paparazzi Ciao, la o vizită la dentist alături de fiul său și de mama sa. Ca de obicei, Ștefan arăta impecabil, îmbrăcat lejer, în culori deschise, dar cu piese atent alese pentru un look casual impecabil.

Nici fiul său nu a fost mai prejos, Radu Ștefan putând un hanorac alb, de firmă, care îi dădea un aer neglijent, dar atrăgător.

Atât Radu, cât și Ștefan și mama sa erau echipați cu maști de protecție, artistul fiind extrem de atent la detalii și la sănătate, mai ales că acasă îl așteaptă fiul său cel mic, care abia a împlinit un an.

Lavinia Pîrva și-a făcut prima intervenție estetică! Cum arată soția lui Ștefan Bănică Jr.

Lavinia Pîrva a mărturisit, recent, că și-a făcut o intervenție estetică în zona bustului. Soția lui Ștefan Bănică Jr. este tare fericită, căci acum este, cu adevărat, mulțumită de trupul pe care îl are.

Frumoasa vedetă a scris pe Instagram faptul că a apelat la medicul estetician exclusiv pentru bustul ei, iar îmbunătățirile pe care le-a adus corpului sunt vizibile cu ochiul liber.

„El este omul care mi-a câștigat toată încrederea atunci când am simțit nevoia să recurg la o intervenție estetică a bustului. Mulțumesc pentru profesionalism, dăruire și siguranță!”, a scris ea pe internet.

 

Publicat: 17 Jun. 2020, 14:57 Vedete
Pe aceeași temă