Ștefan Bănică, înmărmurit de durere: ”Vei avea întotdeauna un loc special în sufletul meu!”

Publicat: 13 Jan. 2020, 13:14 Vedete
Ștefan Bănică, înmărmurit de durere: ”Vei avea întotdeauna un loc special în sufletul meu!”

Cristina Țopescu, fiica regretatului comentator sportiv Cristian Țopescu, s-a stins din viață la vârsta de 59 de ani. La începutul anilor 1990, regretata jurnalistă forma un cuplu cu Ștefan Bănică Junior.

În urmă cu puțin timp, acesta a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj extrem de trist despre Cristina Țopescu.

”Mi-e foarte greu sa scriu aceste randuri. A fost un OM frumos, idealist, cu un suflet mare si un excelent profesionist in meseria ei. A fost omul alaturi de care am trait una dintre cele mai frumoase si intense perioade din viata mea. Drum lin printre ingeri! Vei avea intotdeauna un loc special in sufletul meu”, a scris artistul pe rețeaua de socializare.

Cristina Țopescu a murit înainte de Revelion

Născută pe 4 iulie 1960 la Oradea, Cristina Țopescu a simțit din perioada copilăriei că locul ei este în mass-media, fiind prinsă de mică de mirajul televiziunii. În perioada 1970-1979 a apărut la numeroase emisiuni de copii și tineret.

Perioada cea mai grea a fost în momentul în care i-a fost interzis să mai intre în TVR din cauza dosarului familiei Țopescu (Cristian Țopescu căzuse în dizgratia regimului comunist, iar mama era plecată în Germania).

 

Publicat: 13 Jan. 2020, 13:14 Vedete
Pe aceeași temă