Soțul unei cântărețe de muzică populară, ucis de șoferița beată din Iași!

Publicat: 19 iun. 2022, 10:09 Autor: Maria Apostol Vedete

Femeia de 39 de ani, care în noaptea de joi spre vineri a accidentat mortal patru muncitori şi a rănit alţi trei în Iaşi, în timp ce conducea maşina sub influenţa alcoolului, va sta în arest în următoarele 30 de zile. Printre muncitorii ucişi sea află soțul cântăreței de muzică populară Biatrice Duca.

Soţul unei îndrăgite cântăreţe de muzică populară a fost ucis de şoferiţa beată la Iaşi. Ciprian Duca era inginer în cadrul Citadin SA, şi se află acolo alături de muncitorii care lucrau la repararea drumului.

Ciprian Duca a murit pe loc, după ce șoferița beată a lovit din plin furgoneta muncitorilor, parcată pe marginea drumului.

Soția lui, cunoscuta solistă Biatrice Duca, este în șoc. Artista a scris pe Facebook un mesaj cutremurător.

”Noi am fost rațiunea lui de a trăi”

De astăzi viața mea nu va mai fi la fel… Am avut cel mai iubitor soț care ar fi putut exista vreodată, poate nici nu am meritat toată iubirea și devotamentul pe care ni le-a oferit mie și fiicei noastre.

Azi, cu sufletul sfâșiat de durere, amândouă îi promitem că vom merge înainte și vom ajunge acolo unde știm că și-ar fi dorit să ne vadă.

Noi am fost rațiunea lui de a trăi, acum el va fi cel pentru care noi vom merge înainte, înfruntându-ne durerea și dorul.

Nu te vom uita niciodată și știm că ne vei veghea mereu de acolo de sus! Te vom iubi mereu!”, a scris cântăreața.

Şoferiţa de 39 de ani, care în noaptea de joi spre vineri a accidentat mortal, la Iași, patru muncitori şi a rănit alţi trei, în timp ce conducea sub influenţa alcoolului, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile.

Publicat: 19 iun. 2022, 10:09 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă