Soțul Oanei Roman, acuzat că ar fi avut o RELAȚIE cu un bărbat! Mesajele care le pot distruge căsnicia: ”Vreau să fiu cu tine, nu o mai vreau pe asta”

Publicat: 28 Jan. 2020, 07:54 Vedete

Informațiile-bombă care ar putea distruge, cu adevărat, relația dintre Oana Roman și Marius Elisei!

Soțul frumoasei vedete pare-se că ar fi vorbit cu un celebru transsexual, fiind propusă o întrevedere și, cine știe, poate chiar o relație.

Oana Roman spunea în urmă cu ceva timp că a luat decizia să se împace cu Marius Elisei: ”E mai bine să se știe de la mine. Nu s-a pus problema despre o altă femeie, dar nici despre un alt bărbat. Nu mai funcționau lucrurile, a fost o chestie asumată și discutată. Lumea a început că divorțăm, eu nu m-am gândit neapărat. Între timp, au venit sărbătorile și Izabela nu merita să stea cu părinții separați. El s-a mutat la părinții lui. Am mai avut o discuție în care ne-am dat seama că nu ne e bine împreună, dar nici separat”.

Pe de altă parte, Oana Roman ar fi avut parte de ”o surpriză” de care nu ar fi știut, inițial. Chiar dacă Oana Roman nu a specificat că infidelitatea ar fi motivul pentru care se separaseră, Marius Elisei a fost prins în ”offside”.

”Ți-am dat așa că îmi caut o amantă dacă s-ar putea / Păi vreau să fiu cu tine, nu o mai vreau pe asta. Îmi place ce corp ai tu și nu contează că esti transsexuală, ce contează asta”, sunt doar câteva din mesajele pe care le-ar fi trimis Marius Elisei.

”Sunt aberații. Nu știu nimic despre acest lucru”, a spus Oana Roman pentru Cancan.

Publicat: 28 Jan. 2020, 07:54 Vedete
Pe aceeași temă