Soțul Danei Roba, discuție ireală înainte de a suna la 112: „Aștept să moară de patru ore, dar nu se mai stinge”

Publicat: 25 iul. 2023, 14:41 Autor: Camelia Vedete

Noi detalii ies la iveală din anchetă! Soțul Danei Roba a avut o discuție ireală înainte de a suna la 112.

Potrivit unor surse, Daniel Balaciu, în cele patru ore care au trecut de la momentul agresiunii și până când a sunat la 112, ar mai fi avut o discuție cu o altă persoană, cu privire la starea în care se afla Dana Roba, după măcel.

Ceea ce a putut să spună este cu adevărat cutremurător. Daniel Balaciu a așteptat ca soția sa să-și dea ultima suflare, dar, văzând că Dana Roba încă trăiește, a fost sfătuit să apeleze numărul unic de urgență.

Soțul Danei Roba, discuție ireală înainte de a suna la 112

« La expertiza telefonică s-a auzit că el a vorbit cu cineva la telefon și i-a spus că: „Aștept să moară de patru ore, dar nu se mai stinge. Ce să fac?!”  Persoana respectivă i-a spus să sune la poliție că e mai bine că n-a murit și dacă n-a murit nu o să faci pușcărie nici măcar o zi. El dacă știa că face pușcărie nu suna la poliție .», au mai dezvăluit sursele WOWbiz.ro.

Bruneta a povestit cum soțul său a intrat în dormitor și a lovit-o cu ciocanul în cap, în timp ce ea dormea. După ce a agresat-o, Dana Roba a mărturisit atunci că a stat și s-a rugat de el să îi cheme o salvare. Vedeta spunea că gestul a fost unul premeditat, iar timp de câteva ore Daniel a și părăsit apartamentul.

«Mă întreba încontinuu: „N-ai murit?!”. I-am spus că îmi este rău și nu mai pot și îl imploram să sune. El a sunat la ambulanță după ce m-am rugat de el. În ultimă fază i-am spus: „Sună la ambulanță! Este mai ușor să faci 15 ani de închisoare decât 25!”.A ieșit, a vorbit la telefon cu cineva care i-a spus să cheme ambulanța ca să scape mai ușor. Un minut de cădere a avut și a chemat ambulanță. Minutul acela m-a făcut să fiu astăzi în viață.»,  a spus Dana Roba, pentru FANATIK.

Cum a fost găsită Dana Roba de către medici

Cum a fost găsită Dana Roba de către medici și cum arată pe patul de spital! Imagini greu de privit pentru oricine.

Dana Roba a fost lovită de către soțul ei cu un ciocan în cap. Nu s-a oprit nici după ce a lăsat-o într-o baltă de sânge, a continuit să o lovească cu pumnii și cu picioarele. Mai apoi, bărbatul a sunat la 112 și a solicitat o ambulanță, povestind oroarea comisă.

La fața locului au ajuns prima dată oamenii legii, care l-au imobilizat pe agresor. Imaginile din dormitorul groazei au depășit orice limită. CANCAN.RO a intrat în posesia unui filmuleț cu Dana Roba la numai câteva minute după agresiune. Scena a fost filmată de către polițist, care o întreba pe aceasta dacă poate vorbi. Pe înregistrare se poate vedea faptul că make-up artistul zace într-o baie de sânge, nu dă semne că ar auzi ce i se spune și are ochii închiși, dar reușește să se întoarcă de pe o parte pe alta și scoate un geamăt de durere.

Pozele cu Dana Roba în ambulanță sunt și ele de-a dreptul șocante, având fractura craniană deschisă. Apare vânătă din cap până în picioare, cu o mână zdrobită și cu două degete lipsă. Aflat în arestul poliției, soțul femeii încearcă să pledeze nebun pentru a scăpa de ani grei de închisoare. Daniel Balaciu spune că îi pare rău pentru fapta comisă și că și-a pierdut mințile atunci când a aflat că Dana ar fi ieșit în oraș cu un bărbat. Vezi imaginile și video pe CANCAN.RO

Publicat: 25 iul. 2023, 14:41 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×