Ele sunt sotiile actorilor din Las Fierbinți! Nu apar la tv, stau acasa si au grija de copii, dar isi incurajeaza sotii

Publicat: 30 Apr. 2017, 19:36 Vedete
Ele sunt sotiile actorilor din Las Fierbinți! Nu apar la tv, stau acasa si au grija de copii, dar isi incurajeaza sotii

Dincolo de personajele pe care le interpretează cu succes în serialul “las Fierbinți”, de la Pro TV, Adrian Văncică (Celentano), Constantin Diță (Giani), Cuzin Toma (Firicel), Gheorghe Ifrim (Firicel), Ecaterina Țugulea (Dalida), Ion Ionuț Ciocia (Brânzoi), Mihai Bobonete (Bobiță), Mihai Mărgineanu (Ardiles), Mihai Rait (Dorel) sau Anca Dumitra (Gianina) au propria viață, inclusiv propria viața sentimentală și conjugală. Mai jos vom vorbi puțin despre partenerii și partenerele câtorva din actorii și actrițele din acest foarte pitoresc serial.

Celentano

Când nu îl joacă pe Celentano, Adrian Văncică se joacă pe sine. Spre deosebire de personajul pe care îl interpretează în serial, Văncică nu bea, nu lipsește nopțile de acasă, spre bucuria soției sale, Elena, o blondă frumoasă, cu strungăreață și o siluetă impecabilă. Adrian și Elena au două fiice. Spre deosebire de actor, care apare mai tot timpul în fața camerelor de filmat, Elena este o femeie discretă, care își dedică majoritatea timpului vieții de familie. E clar că Elena nu s-ar fi combinat niciodată cu Celentano.

Giani

Actorul Constantin Diță e Giani, însă Giani nu este Constantin Diță. Costi este împreună de ani buni cu Raluca, pe care a cerut-o de soție în urma unei certe, întâmplare care i se pare amuzantă și pe care și-o amintește mereu cu zâmbetul pe buze. Costi și Raluca au doi băieți. Costi nu e prea mare fan Giani, nu îi place părul vopsit al acestuia, nu îi place cum se îmbracă, cum vorbește, însă, asta e, rolul e rol și e chiar unul ofertant.

Firicel

Cuzin Toma este împreună cu Cristina de mai bine de 20 de ani. E împreună cu ea de când avea el 18 ani. Acum are 39. Din dragoste pentru el, ea și-a luat numele Cuzina, cu care își și semnează lucrările. Cuzina este pictoriță. Cuzin și Cuzina au doi copii, o fetiță și-un băiat. Nu cu mult timp în urmă, lui Cuzin și Cuzinei le-a șuierat pe la urechi glonțul divorțului, atunci când s-a zvonit că el a înșelat-o, însă, șuieratul nu le-a produs pagube majore și bine a făcut.

Continuarea articolului »

Publicat: 30 Apr. 2017, 19:36 Vedete
Pe aceeași temă