Vedete cu limba pe afara! Cum am surprins-o pe Maria Marinescu si Simona Gherghe

Publicat: 30 Apr. 2017, 13:09 Vedete
Vedete cu limba pe afara! Cum am surprins-o pe Maria Marinescu si Simona Gherghe

Există multe motive pentru care cineva își scoate limba din gură, însă la fel de bine cineva poate să își scoată limba din gură fără absolut nici un motiv. Oricare ar fi motivul pentru care o persoană ar face asta, spectacolul limbii scoase este întotdeauna amuzant, și asta pentru că locul ei este, în general, în gură.

Alina Crișan căuta ceva în geantă, dar geanta era adâncă, iar Alina nu prea găsea ceea ce căuta, însă imediat ce și-a scos puțin limba din gură, Alina a reușit să găsească ceea ce cu limba în gură nu reușea.

Cu un buchet de flori într-o mână, Ana Maria Ferenț s-a gândit că n-ar fi rău să își scoată limba afară, la aerisit, la fel cum ,de exemplu, când în când orice lucru trebuie aerisit.

Diana Bart scoate limba la prietenul ei imaginar, asta după ce acesta o provocase pe Diana să mănânce pe loc toate lămâile din pungă.

Ilinca Vandici scoate limba din gură nu doar când se enervează, ci și atunci când dorește să afle în ce direcție s-o apuce. Ilinca știe foarte bine că vârful limbii se comportă cel mai adesea ca un ac de busolă.

Continuarea articolului »

Publicat: 30 Apr. 2017, 13:09 Vedete
Pe aceeași temă