Soția unui afacerist celebru din București, răvășitoare cu un decolteu care i-a jucat feste!

Publicat: 05 mart. 2022, 10:12 Autor: Maria Apostol General

Soția lui Ionuț Marin ”Viggo”, asociatul lui Cătălin Botezatu, a hipnotizat toată ”audiența” unui local de fițe. Ea a afișat un decolteu răvășitor care la un moment dat a lăsat să vadă mai mult decât trebuia!

Alexandra Cerchez se ține bine la brațul lui Ionuț Marin, nimeni altul decât asociatul lui Cătălin Botezatu în brandul Viggo.

Dar afacerile se duc, automat, pe locul al doilea. Despre femeia care a dat frâu imaginației masculilor din jur, într-o noapte de început de primăvară, la celebra Brasserie, este vorba acum. Alexandra și Ionuț pășeau pragul restaurantului, unde urma o mare petrecere. Ca de obicei, de altfel.

Cei doi, alături de buni prieteni, s-au simțit bine acolo, între vedete din showbiz, oameni de afaceri, băieți și fete de oraș. Și-au alintat papilele gustative cu bunătăți și au savurat băuturi fine. Finalul a fost însă de excepție, la ieșirea din local. Mai multe detalii pe CANCAN.RO.

Cătălin Botezatu: ”Sunt onorat să fiu iubit și adorat”

Cunoscutul designer a fost prezent în podcastul “Detectorul de minciuni”, unde a fost întrebat direct de către moderatorul Mihai Hinda dacă a mințit sau nu în legătură cu orientarea lui sexuală. Subiectul a fost dezbătut, recent, inclusiv de Cătălin Măruță în podcastul său, în urma căruia Cătălin Botezatu a fost extrem de deranjat.

Am spus tot timpul și o spun. O anumită persoană, tot la un anumit podcast, a încercat să mă înțepe și m-a înțepat greșit. Pentru că dacă se înțeapă cineva cu mine greșit, e grav. Și a interpretat când am spus așa: «Sunt onorat să fiu iubit și adorat în egală măsură de femei și bărbați». Asta nu înseamnă că am spus că am făcut nu știu ce lucruri și cu femei și cu bărbați.

Există o barieră pe care încă nu am depășit-o. Dacă această barieră la un moment dat va fi depășită, o voi face pentru că nu mi se pare nimic aiurea. Da, am recunoscut că am făcut tot felul de prostii, dar nu. Și atunci nu prea permit nimănui să vorbească de mine. Ele întepând și neștiind cât e ceasul. Eu cred că ar trebui să stea mai bine în banca lor”, a declarat Cătălin Botezatu în podcastul “Detectorul de minciuni”, potrivit kanald.ro.

Publicat: 05 mart. 2022, 10:12 Autor: Maria Apostol General
Pe aceeași temă