Sotia lui Mihai Petre, insarcinata in opt luni! „Pe zi ce trece e mai mare”

Publicat: 23 iul. 2018, 15:13 Autor: Echipa Ciao.ro News 3

Peste putin timp, Elwira si Mihai Petre urmeaza sa devina parinti pentru a doua oara.

Sotia lui Mihai Petre este insarcinata in opt luni! Acestia urmeaza sa fie parinti pentru a doua oara, tot pentru o fetita. Fostul coregraf de la „Dansez pentru tine” este extaziat de faptul ca familia lor se va mari in aceasta vara cu un membru, sotia sa fiind insarcinata in ultimul trimestru.

Se pare ca fiica lor, Catinca, a fost contrariata de vestea ca in familie va ma aparea cineva. In prezent, s-a obisnuit cu ideea si abia isi asteapta surioara.

De fericire, Elwira a impartit vestea minunata si cu urmaritorii ei de pe retelele de socializare, postand o fotografie ce va deveni o amintire minunata, alaturi de descrierea: Elwira și Mihai Petre urmează să devină părinți pentru a doua oară, peste puțin timp. Partenera de viață a coregrafului Mihai Petre este însărcinată în opt luni. Cuplul urmează să aibă o fetiță. Cei doi mai au un copil, tot o fetiță, care se numește Catinca.

De fericire, Elwira a impartasit minunata veste cu urmaritorii ei de pe retelele de socializare printr-o fotografie care va deveni o amintire frumoasa, alaturi de descrierea: „Pe zi ce trece mai mare. #așteptând bebelușul #vacanță #8 luni de sarcină #mămică fericită #familie”

Sotia lui Mihai Petre, insarcinata in opt luni!

Sotia lui Mihai Petre, insarcinata in opt luni! „Acum asteptam cel de-al doilea copil si suntem foarte fericiti, suntem bucurosi, familia mare e frumoasa. Am avut sentimente contradictorii. La inceput, fata a intrebat unde o sa stea, cu ea in camera sau in alta parte…Isi proteja spatiul un pic. Incercam sa o implicam in toate activitatile, ca totul sa fie pe pace si prietenie. Acum abia asteapta sa o cunoasca, la fel ca si noi”, a declarat Mihai Petre.

De asemenea, acesta stie ca setimentele copiilor in ceea ce priveste venirea unui alt membru in familie sunt schimbatoare, dar nu se sperie. „Gelozia face parte din viata, nu mi-e teama.” Chiar daca venirea pe lume a micutei este cea mai importanta din viata lor, Mihai Petre nu a lasat la intamplare scoala lui de dans.

„Am multe proiecte, cel mai important e scoaal mea de dans si competitiile la care merg sa arbitrez, locurile la care merg sa antrenez, in tara si-n strainatate. Asta ma face fericit, ca-mi exercit pasiunea.”

Elwira Duba si Mihai Petre s-au cunoscut in anul 2001 cand Mihai a calatorit pana in Polinia, tara de origine a Elwirei, pentru a-si gasi partenera potrivita de dans. Cei doi sunt cel mai cunoscut cuplu de dansatori de la noi. Elwira a mostenit dragostea pentru dans de la unchiul ei, a randul lui dansator.

Sursa: libertatea.ro

Publicat: 23 iul. 2018, 15:13 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Pe aceeași temă
×