Șoc pentru vedete! Mesajele de condoleanțe curg după decesul tragic al legendei NBA, Kobe Bryant

Publicat: 27 ian. 2020, 10:28 Autor: Elena Life
Șoc pentru vedete! Mesajele de condoleanțe curg după decesul tragic al legendei NBA, Kobe Bryant

După accidentul tragic de elicopter în care legenda NBA, Kobe Bryant, a decedat vedete din lumea întreagă, care l-au cunoscut, sunt în stare de șoc. 

Căpitanul echipei FC Barcelona, Lionel Messi, a transmis un mesaj de condoleanțe după moartea fostului mare baschetbalist Kobe Bryant, declarându-se profund întristat de veste. „Am rămas fără cuvinte… Gândurile mele se îndreaptă către familia lui Kobe și către prietenii lui. A fost o plăcere să-l cunosc și să petrecem timp împreună. Un adevărat geniu ne-a părăsit”, a scris Lionel Messi, pe Facebook.

Un mesaj asemănător a postat și Cristiano Ronaldo. „Sunt profund întristat să aud de vestea morții lui Kobe Bryant și a fiicei lui Gianna. Kobe a fost o adevărată legendă și o sursă de inspirație pentru atât de mulți. Condoleanțele mele familiei și prietenilor și familiilor care au pierdut membri în accident”, a scris Cristiano Ronaldo.

Vin Diesel a scris pe pagina sa de Instagram: ”Am inima grea astăzi. Gândurile mele se îndreaptă către familia lui (n.r. Kobe), vreau să știe ce impact a avut în viețile noastre și va trăi mereu în inimile noastre. Rugăciunile noastre se îndreaptă către familia acestui erou adevărat!” 

Fosta gimnastă Nadia Comăneci a postat un mesaj pe Facebook după decesul lui Kobe Bryant, ea notând că este “o veste îngrozitoare”. “Atât de tristă să văd oribila şi îngrozitoarea veste a trecerii în nefiinţă a unei legende all time. RIP”, a scris Nadia Comăneci.

Gheorghe Hagi a postat şi el un mesaj: Veste oribilă… Unul dintre cei mai mari baschetbalişti. RIP, Kobe Bryant”.

 

Publicat: 27 ian. 2020, 10:28 Autor: Elena Life
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă