Ultima fotografie cu legenda NBA Kobe Bryant, cu câteva ore înainte de moarte! Un puști de 13 ani a făcut publică imaginea

Publicat: 30 Jan. 2020, 11:12 Vedete

Legenda NBA Kobe Bryant a murit în accident de elicopter în cursul zilei de duminică.

Familia legendei NBA este înmărmurită de durere. Kobe Bryant se afla în elicopter alături de fiica lui, Gianna. Amândoi și-au găsit sfârșitul, alături de celelalte persoane aflate la bord. Elicopterul s-a prăbușit și a izbucnit un incendiu.

Un băiat de 13 ani a postat pe rețelele de socializare o imagine în care apare alături de Kobe Bryant, cu câteva ore înainte de deces. Brady Smigiel s-a fotografiat cu Kobe Bryant la Mamba Sports Academy în cursul zilei de sâmbătă.

Potrivit Dailymail, Kobe Bryant îi promisese puștiului că vor face o poză mai bună ziua următoare, însă, din păcate, nu a mai apucat să îl facă fericit pe băiețel. Acolo, se afla și fiica lui Gianna, mai relatează o sursă.

Kobe Bryant, cel mai bun jucător de baschet din lume

Kobe Bryant a jucat între 1996 și 2016, anul în care s-a retras, pentru Los Angeles Lakers. A fost unul dintre cei mai populari și cunoscuți baschetbaliști din istoria NBA.

Fostul sportiv obișnuia să călătorească în elicopterul său privat de ani buni, încă din vremea în care juca pentru Lakers. Era căsătorit cu Vanessa, alături de care avea patru fiice: Gianna, Natalia, Bianca și Capri, cea mai mică dintre ele, născută în iunie 2019.

Publicat: 30 Jan. 2020, 11:12 Vedete
Pe aceeași temă