Șoc la Vocea României! A decis să plece de la PRO TV: „În condițiile de față, cred că cel mai bine este să mă retrag”

Publicat: 10 nov. 2023, 14:31 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Șoc la Vocea României! A decis să plece de la PRO TV: „În condițiile de față, cred că cel mai bine este să mă retrag”

Vocile concurenților vor răsuna în această seară, de la 20:30, în casele telespectatorilor. Antrenorii i-au pregătit pentru momentele de pe scenă, iar acum ține doar de ei să fie în cea mai bună formă și să impresioneze cu interpretările lor.

Șoc la Vocea României

În această etapă, a Confruntărilor, concurenții trebuie să lucreze împreună, însă, la final, doar unul dintre ei va trece mai departe. Totuși, mai au o șansă, dacă reușesc să-i convingă pe ceilalți antrenori să-i salveze. Astfel, pot continua drumul la Vocea României, dar într-o altă echipă. „Sunt aici cu tot ce pot să evoluez, să ajung până în finală, indiferent cu cine mă va vrea. Vreau să merg mai departe”, va spune unul dintre concurenți.

Smiley va „fura” în această seară un concurent din echipa Horia & Theo Rose: „Eu cred că m-am ales ales cu un concurent de LIVE-uri. Eu am zis: sper să mă ajute Theo să câștig anul ăsta>>”, va spune antrenorul. „Eu când încep un parteneriat, îl duc până la capăt”, va puncta Theo.

Tot în această seară, pentru prima dată la Vocea României, o concurentă va lua decizia să părăsească concursul: „În condițiile de față, cred că cel mai bine este să mă retrag din concurs. Aleg acest lucru asumat”. Care au fost motivele ei, vedem în doar câteva ore.

Confruntările continuă pe scena de la Vocea României cu momente surprinzătoare, de la 20:30. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Publicat: 10 nov. 2023, 14:31 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă