Șoc la Antena 1! Vedeta TV a anunțat despărțirea de soț

Publicat: 17 ian. 2023, 11:32 Autor: Camelia Vedete

Șoc la Antena 1 la acest început de an! Vedeta TV a anunțat despărțirea de soț, după doar o lună de la nuntă.

Miruna și Cosmin, câștigătorii Mireasa și-au spus adio la nici o lună de la mariaj. Ei au ajuns până în finala competiției, au decis să se căsătorească și au fost câștigătorii sezonului 6. Deși aveau multe planuri împreună, se pare că ceva nu a mers între ei.

Miruna a preferat să fie sinceră cu fanii săi și a vorbit despre despărțirea de partenerul său. A scris un mesaj în care a vorbit despre cele întâmplate.

Vedeta TV a anunțat despărțirea de soț

”Știu că am fost cam absenți din online eu și Cosmin. Însă acest lucru s-a întâmplat din cauza faptului că, din păcate, am ales să mergem pe drumuri separate. Este extrem de greu să îmi găsesc cuvintele pentru acest anunț. Știu că există foarte mulți oameni care ne iubesc și au crezut în relația noastră. Îmi pare nespus de rău să vă anunț tristul adevăr.

Nu mă interesează de restul care se vor bucura sau cât de mult și rău se va discuta pe acest subiect, vreau doar să înțelegeți că nu doresc să dezbat subiectul, nu voi răspunde la mesaje sau comentarii, va urma o perioadă dificilă pentru amândoi. De asemenea, vreau să fie clar un singur lucru pentru toată lumea: Cosmin este un om minunat, cum greu găsești în zilele noastre, nu mi-a greșit cu absolut nimic, însă din păcate cât am trăit izolați în emisiune am fost ca într-o bulă, iar când bula s-a spart, la scurt am realizat că nu e suficientă doar iubirea lor intensă, ci că e nevoie să iubesc și eu la fel de mult ca să putem funcționa și ca el să fie fericit alături de mine.

Șoc la Antena 1!

Nu mă simt capabilă să continui, nu dorim să tragem de o căsnicie de dragul acestui premiu, banii sunt un blestem atunci când nu vin pe merit sau prin muncă, de aceea nu jucăm un rol doar pentru a intra în posesia banilor câștigați din emisiune, nu dorim să ne mințim pe noi, sufletele noastre și nici pe voi cei care ne-ați privit, susținut, iubit… E un moment greu pentru toată lumea și sperăm să fim înțeleși că nu suntem în stare să discutăm pe acest subiect. Mie una îmi pare extrem de rău, dar nu pot continua o căsnicie în care nu sunt capabilă să ofer iubirea enormă pe care o primesc. Cosmin este și va rămâne omul meu bun.”, a scris Miruna pe Instagram.

Publicat: 17 ian. 2023, 11:32 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă