Șoc în fotbal! Gheorghe Hagi a demisionat de la FC Viitorul Constanța

Publicat: 03 Aug. 2020, 15:07 Vedete

Celebrul Gheorghe Hagi și-a dat demisia de la clubul Viitorul, iar anunțul a fost făcut chiar ieri, 2 august 2020, printr-un comunicat.

Gheorghe Hagi nu va mai avea funcția de manager general la echipa de fotbal Viitorul. El a ajuns la cârma echipei în septembrie 2014, iar după 6 ani renunță. Gheorghe Hagi va rămâne la Academia de Fotbal Gheorghe Hagi.

„Astăzi, 2 august 2020, am decis să mă retrag din funcția de manager al echipei de seniori FC Viitorul Constanța, de pregătirea căreia m-am ocupat în perioada septembrie 2014 – 01 august 2020 și alături de care am trăit, pe banca tehnică, cele mai frumoase momente din această carieră prin câștigarea campionatului României, a Cupei României și Supercupei României”, spune Gheorghe Hagi.

Gheorghe Hagi: ”Va trebui să găsim în zilele următoare un nou manager tehnic”

”Voi rămâne în continuare în cadrul Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi, unde alături de directorul tehnic voi coordona conceptul tehnic al Centrului de copii și juniori.

Împreună cu președintele clubului va trebui să găsim în zilele următoare un nou manager tehnic pentru FC Viitorul Constanța, pentru ca acesta să aibă timpul necesar de a-și cunoaște echipa, jucătorii, până la începerea noului sezon al Ligii 1”, a transmis în comunicat, arată GSP.

Gheorghe Hagi a luat parte cu FC Viitorul Constanța la 244 de meciuri, dintre care: 111 victorii, 55 de remize și 78 de înfrângeri. FC Viitorul Constanța a câștigat o Cupă în 2019 și o Supercupă, în același an.

Ultimul meci a avut loc cu Spesi, unde FC Viitorul Constanța a încasat 3 goluri în doar 16 minute, după mai multe gafe pe teren. Safranko a primit o pasă de la adversar și i-a trimis mai departe lui Carnat, care a deschis scorul. Apoi, după o nouă greșeală, același Safranko i-a furnizat lui Ștefănescu o pasă decisivă.

Publicat: 03 Aug. 2020, 15:07 Vedete
Pe aceeași temă