Ea este prima soție a lui Gheorghe Hagi! Motivul incredibil pentru care cei doi au divorțat

Publicat: 20 Feb. 2020, 13:21 Vedete

Gheorghe Hagi este o legendă vie a fotbalului românesc. Puțini știu însă detalii despre primul lui mariaj eșuat, dar și cum arată fosta soție, Leni Celnicu.

Nu a apărut în lumina reflectoarelor, dar cu siguranță a fost în centrul atenției chiar după Revoluție, căci nunta lui Gheorghe Hagi a fost primul eveniment monden de mare amploare după căderea comunismului.

Cel mai bun fotbalist al României este în prezent căsătorit cu Marilena Vlahbei, sora soției lui Gică Popescu. Dar în anul 1990, Hagi era căsătorit cu Leni Celnicu. Chiar dacă legendarul fotbalist e născut în data de 5 februarie, iar Leni Clenicu în data de 4 februarie, fiind aceeași zodie, pare-se că atunci astrele nu s-au aliniat în favoarea lor, ajungând rapid la divorț. De asemenea, și Gheorghe Hagi are doi copii în prezent, cu actuala soție: Kira și Ianis.

În urmă cu două săptămâni, Leni Varsami a împlinit vârsta de 49 de ani și se laudă cu doi copii frumoși. Mutarea fotbalistului la Real Madrid a fost unul dintre motivele care a stat la baza divorțului, realizând că nu ar trebui să aibă un drum comun. În prezent, Leni Varsami (Celnicu) lucrează ca economist la o bancă, potrivit Viva.

În trecut, ei au făcut cununia civilă la Constanța, iar cea religioasă la Catedrala Ortodoxă din Constanța. Masa și dansul avuseseră loc la restaurantul Miorița din Mamaia, scrie Eva.ro.

La vârsta de 25 de ani, Gheorghe Hagi își dorea o casă, o familie, stabilitate și fericire în suflet. Astfel că s-a însurat cu machedoanca Leni, care a fost și colega lui la ASE. Petrecerea a durat două zile. La doi ani, au divorțat, având parte de un proces greu.

Prima soție VS a doua soție – Adevărul despre iubirile din viața legendarului Gheorghe Hagi

Relația lor nu a fost una foarte bună: ”Relația pe care Gică a avut-o cu Leni a fost scurtă, dar mai mereu tensionată. Nu a avut cu ea puncte comune și, de aceea, “Regele” a și vrut să se despartă rapid. Culmea, nici nu se mai suportau. Lui nu îi plăceau pistruii ei de pe fața ei și nici modalitatea în care îi reproșa mereu câte ceva, în timp ce femeia ura faptul că era marginalizată. Relația lor nu avea niciun viitor”, au dezvăluit persoane din preajma fostului cuplu, conform Wowbiz.

Cât despre soția lui, Marilena, despre care vorbește destul de rar, a făcut o declarație de excepție.

„Viața mi-a dat de toate: sport, fotbal, sunt celebru şi am o familie incredibilă. Am o nevastă care e cu mine, care mi-a dat doi copii și care mă susţine şi pentru ceilalţi 200. Dacă nu mă susţinea ea, îmi lua toţi banii. Îi mulţumesc pe această cale. Îmi spune din când în când «dar nu îmi zici şi mie că mă iubeşti»? E mai greu, că eu zic mai greu. Dar ea ştie că ţin la ea. Și ea ține la mine”, a spus el.

Publicat: 20 Feb. 2020, 13:21 Vedete
Pe aceeași temă