Smiley, avertisment pentru toţi fanii! Artistul a fost ţinta unei escrocherii: „Nu vă lăsați înșelați de povestea asta!”

Publicat: 06 dec. 2023, 15:48 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Smiley este fără doar şi poate unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti din România. Pe lângă cariera în industria muzicală, soţul Ginei Pistol face parte şi din alte proiecte de succes pe micile ecrane. Cântăreţul este foarte activ şi în mediul online acolo unde se bucură de susţinerea unei comunităţi uriaşe de fani. Pentru că îi respectă foarte mult pe cei care îl urmăresc, cântăreţul le-a atras atenţia asupra unei situaţii destul de grave. Iată despre ce este vorba.

Într-un filmuleț postat pe pagina lui oficială de Instagram, soțul Ginei Pistol a vorbit despre cel mai nou tip de înșelătorie din mediul online, care, din păcate, îl vizează și pe el.

Smiley a povestit că persoane necunoscute au creat conturi false cu numele său și organizează sesiuni de live în care cer anumite sume de bani.

Smiley, mesaj pentru fanii lui

Din acest motiv, artistul s-a văzut nevoit să ia măsuri şi să îi avertizeze pe urmăritori. I-a îndemnat să fie foarte atenţi la conturile care îi folosesc imaginea şi să nu creadă nicio informaţie dacă nu este trimisă de pe paginile lui oficiale.

„Atenție mare! A apărut o nouă escrocherie pe rețelele sociale… se fac live-uri în numele meu pe niște conturi false, cu poza mea, în care se cer sau se dau bani sau alte lucruri nebune. Îmi trimit oamenii conturile respective. Aș vrea să le dați raport!

Eu nu am făcut live-uri decât pe conturile mele oficiale, adică pe Instagram sau pe Facebook-ul meu oficial, care are peste trei milioane de urmăritori sau pe TikTok-ul meu oficial, care are peste un milion o sută de urmăritori, deci să nu credeți vrăjelile astea! Eu nu dețin aceste conturi! Nu vă lăsați înșelați de povestea asta! Mare grijă!”, a explicat Smiley pe Instagram.

Smiley şi Gina Pistol au trecut prin multe încercări la începutul relaţiei

În prezent cei doi sunt extrem de fericiţi împreună, iar de-a lungul timpului, cu multă răbdare, au reuşit să pună bazele unei familii minunate, alături de Josephine.

Cu toate acestea, puțini știau că la început, relația lor a trecut prin foarte multe teste. Gina Pistol recunoaşte că a simţit faptul că Smiley este alesul, însă a avut nevoie de multă răbdare pentru a-l înţelege. Timpul i-a demonstrat că a făcut alegerile corecte, chiar dacă nimeni nu credea în relaţia lor.

„Eu am încredere foarte mare în intuiția mea, nu m-a dezamăgit niciodată. Așa a fost și cu Andrei. Cumva știam că EL este, știam că în anumite situații trebuie să am răbdare. La începutul relației, au fost foarte mulți oameni care nu au crezut în relația noastră, deși nu ne cunoșteau. Îmi era și greu să înțeleg programul lui Andrei, care era destul de plin și ne sincronizam foarte greu.

Deși sunt foarte nerăbdătoare de fel, ceva îmi spunea să mai aștept. Acum, uitându-mă la ce familie minunată am, cred că este foarte important să Îi fim recunoscători lui Dumnezeu pentru tot.”, a mărturisit Gina Pistol pentru Viva.ro.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 06 dec. 2023, 15:48 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă