Smiley a rămas fără permis pentru trei luni! Artistul a făcut primele declarații: „Am fost testat antidrog!”

Publicat: 26 sept. 2023, 17:44 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Smiley a rămas fără permis! În următoarele trei luni, artistul va fi doar pieton, după ce a depășit limita de viteză pe autostradă. Vedeta de la ProTV a făcut primele declarații despre întreaga situație.

Smiley le-a povestit fanilor din mediul online cum a rămas fără permisul de conducere pentru 90 de zile. Cântărețul a fost prins de poliție cu 50 km/h în plus față de maxima legală.

„Am fost testat antidrog de către Poliția Română care organizează filtre în drum spre mare. Desigur că am ieșit negativ. Din păcate, am picat un alt test: cel de viteză. Am depășit viteza legală de pe autostradă cu aproape 25 km/h. Am luat amendă, așa cum era firesc, însă îmi pare rău, în primul rând, pentru că am dat un exemplu prost. Sunt un om care crede în reguli și în necesitatea respectării lor, ceea ce va îndemn pe toți să faceți pentru siguranță, normalitatea și liniștea noastră a tuturor”, a transmis Smiley.

Nu este însă prima dată când soțul Ginei Pistol rămâne pieton. În 2014 a fost prins conducând cu 177 km/h și atunci a fost amendat cu câteva sute de lei, dar i-a fost suspendat și permisul tot pentru 90 de zile. În 2012 a fost implicat şi într-un accident în apropierea Capitalei. Maşina pe care o conducea a ieşit de pe şosea şi s-a oprit într-un copac.

Smiley a rămas fără permis

Cum s-a schimbat viața lui Smiley de când a devenit tătic

Rolul de părinte i-a schimbat radical viața artistului. Acesta se bucură din plin de timpul pe care îl petrece cu fiica lui, dar are și multe responsabilități. În cadrul unui interviu recent, vedeta de la ProTV a vorbit despre provocările prin care a trecut în ultimii ani.

„Viața de părinte este cu totul o provocare, mai ales la primul copil când totul este nou și când etapele de care ai auzit sau ai citit sunt trăite și simțite personal, însă nu există ceva mai frumos decât ceea ce trăim noi acum. 

Pentru ea, Gina și cu mine suntem doar „mama” și „tata”, nu persoane publice, dar, probabil, odată ce va crește îi vom explica și că avem un job interesant și frumos prin care ne cunoaște toată lumea, dar care nu ne face mai speciali față de ceilalți oameni, doar mai cunoscuți. Noi încercăm să ne bucurăm de tot ce înseamnă statutul de părinți, să fim o familie normală, cu program, griji și bucurii firești așa cum există în viețile oricăror oameni care trec prin această etapă frumoasă”, a dezvăluit Smiley pentru unica.ro.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 26 sept. 2023, 17:44 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă