Simptomele pe care le-a avut o femeie infectată cu COVID-19: ”Am simțit de parcă mi-a intrat diavolul în tot corpul!”

Publicat: 24 Mar. 2020, 17:00 General
Simptomele pe care le-a avut o femeie infectată cu COVID-19: ”Am simțit de parcă mi-a intrat diavolul în tot corpul!”

Cazurile celor care se îmbolnăvesc de coronavirus se înmulțesc semnificativ cu fiecare zi care trece. La fel și numărul deceselor. Suferința celor bolnavi este una greu de descris în cuvinte, după cum a povestit și o tânără din Marea Britanie, infectată cu COVID-19.

Mărturii cutremurătoare ale unei femei infectate cu COVID-19

În acest moment, în lume sunt aproape 400.000 de cazuri de îmbolnăviri cu coronavirus și peste 15.000 de decese din cauza acestui virus. În Marea Britanie, numărul persoanelor infectate cu COVID-19 a ajuns la 6.000 și aproape 300 de oameni și-au pierdut viața. Sunt însă și peste 130 de norocoși, care au reușit să se vindece de acest virus.

Este și cazul unei tinere mămici din Marea Britanie, care a fost externată, iar acum se află în autoizolare la domiciliu. Aceasta a povestit cu lacrimi în ochi suferința pe care a îndurat-o din cauza infectării cu COVID-19. ”Am simțit de parcă mi-a intrat diavolul în tot corpul”, a fost declarația cutremurătoare a lui Jamie Baggett. La 28 de ani, aceasta este adepta unui stil de viață sănătos, mănâncă alimente neprocesate și face sală în mod constant.

Jamie Baggett, din Marea Britanie, a fost internată din cauza infecției cu COVID-19

Femeia a povestit cum a început totul. ”Nu am călătorit în străinătate și nici nu am intrat în contact cu persoane infectate. La începutul lunii am început să am simptome. Am avut febră și am început să am grețuri. Am fost la doctor, pentru că eu credeam că este o infecție în piept. Am avut dureri îngrozitoare. Erau dureri constante, de fiecare dată când respiram și mă mânca pielea. Era ca și cum îmi făceam un piercing pe interior și dura foarte mult”, a declarat Jamie.

Ce urmează după ce te vindeci de coronavirus

Jamie Baggett a fost externată, dar acum este nevoită să stea în autoizolare acasă la ea. Acolo se află însă și băiețelul ei, în vârstă de 8 ani. Cea mai mare teamă a tinerei este să nu-și infecteze propriul copil. ”Dacă Ryan ia virusul de la mine? Sunt îngrozită! Nu sunt vindecată 100%, dar mă simt mult mai bine. Am rămas însă cu o tuse.”

Jamie Baggett, alături de băiețelul ei, Ryan

După experiența prin care a trecut, tânăra îi sfătuiește pe toți oamenii să trateze cu mai multă responsabilitate această situație. ”Vă rog să vă izolați! Protejați-vă pe voi și pe ceilalți. Din păcate, virusul este acolo și se răspândește rapid, așa că gândiți-vă la cei dragi și la oamenii din orașul vostru”, a fost mesajul lui Jamie Baggett.

”Nu am crezut niciodată că mi se poate întâmpla mie așa ceva”, a recunoscut femeia, care i-a rugat și pe tineri să nu creadă că sunt feriți de acest virus.

Publicat: 24 Mar. 2020, 17:00 General
Pe aceeași temă