Simona Sensual a divorțat. A confirmat, oficial, ruptura: ”După pandemia asta mi-am dat seama că…”

Publicat: 06 Oct. 2020, 11:54 Vedete

O nouă despărțire în showbizul românesc. Simona Sensual a anunțat că este, oficial, singură. Ce a declarat vedeta care în urmă cu ceva ani făcea furori pe micile ecrane!

Simona Sensual a divorțat în secret. Potrivit informațiilor apărute pe Wowbiz, pandemia a ajutat-o, într-un fel sau altul, să realizeze care sunt țelurile sale și dacă persoana de lângă ea este cea potrivită. Vedeta a mărturisit că este mult mai bine acum că este singură.

Simona Sensual a divorțat! ”După pandemia asta mi-am dat seama că…”

”Toate lucrurile în viața mea sunt exact cum trebuie să fie, nu mai mult, nu mai puțin. Sunt exact așa cum vrea să fie de sus! Eu am avut relații cu logodnă, am avut relații lungi. Eu am avut logodnici, ceea ce zic eu că e ok. (…) Cu siguranță e cel mai important lucru să te măriți. Viața mea este baza, dacă nu ești bine și spiritual, logic că nu e bine. Nu sunt cu nimeni. Sunt singură, da. După pandemia asta mi-am dat seama că e mai bine să fii singur”, a spus Simona Sensual, potrivit sursei citate.

Simona Suhoi se căsătorise în secret cu partenerul ei. Anul trecut, ea a mers într-o vacanță de vis în Israel, unde a vizitat și Biserica Sfântului Mormânt. Să nu uităm nici de fotografiile din Tel Aviv! Pe micile ecrane nu a mai apărut de foarte mult timp, alegând să își țină viața privată departe de ochii curioșilor. Însă, acum, Simona a ales să fie singură.

Sursă foto: Cancan, Facebook

Publicat: 06 Oct. 2020, 11:54 Vedete
Pe aceeași temă