Au învățat repede ”limbajul” huliganilor. Topul vedetelor din România care salută ca niște ”doamne”! Pe ce loc se află Delia, Alina Pușcaș și Simona Sensual

Publicat: 31 May. 2020, 20:37 Vedete

Supărate, stresate sau doar puse pe șotii, unele vedete simt nevoia să se exprime vulgar în fața aparatelor de fotografiat, însă nimeni nu se supără pe ele pentru asta. Dimpotrivă! Câteva dintre ele au și ajuns în topul nostru ”best of”. 

Așadar, am ales cele mai expresive vedete din România, cele care își etalează degetul mijlociu în fața camerelor de fotografiat de parcă ar fi cel mai mare trofeu câștigat în cariera lor.

Pentru că multe dintre ele au simțit nevoia să împrumute acest gest de huligani, ne-am gândit că ar fi păcat să nu le ”apreciem” efortul și să le oferim ocazia de a ajunge într-un top al ”doamnelor” care salută cu degetul mijlociu.

În această categorie au intrat 25 de vedete, însă la multe dintre ele nu v-ați fi așteptat la astfel de gesturi.

Andreea Marin, de exemplu, sau Andra, sunt o surpriză în acest top, dar avem și vedete care ne-au obișnuit cu stilul lor de exprimare puțin mai obraznic, așa că Simona Sensual sau Margherita se încadrează perfect în acest clasament.

 

 

Publicat: 31 May. 2020, 20:37 Vedete
Pe aceeași temă