Simona Halep se mărită! Sportiva a fost cerută în căsătorie de Toni Iuruc

Publicat: 10 iun. 2021, 15:29 Autor: Elena Vedete

Simona Halep este în culmea fericirii! Chiar dacă pe plan profesional lucrurile nu au stat chiar așa de bine în ultima perioadă, sportiva suferind o ruptură de mușchi, pe plan personal constănțeanca radiază! Simona a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Toni Iuruc. 

Potrivit fotografiilor în care sportiva apare cu inelul de logodnă, Simona este extrem de fericită!

Simona Halep și Toni Iuruc au o relație din vara lui 2019. Cei doi au început să se afișeze împreună fără menajamente și s-a vorbit de nuntă de ceva vreme, însă pandemia de coronavirus le-a stricat planurile.e anul trecut au tot apărut zvonuri privind nunta celor doi.

Simona Halep, în vârstă de 29 de ani, a fost foarte discretă în ceea ce priveşte viaţa ei privată. Tenismena şi omul de afaceri Toni Iuruc formează un cuplu de mai multă vreme, iar de anul trecut au tot apărut zvonuri privind nunta celor doi.

Presa a relatat că Simona Halep s-ar fi logodit la finalul lui 2019 cu iubitul său Toni Iuruc şi ar fi stabilit şi data viitoarei căsătorii pentru septembrie 2020. Știrea a fost dezmințită de Simona Halep, pe rețelele sociale, în noiembrie 2019, relatează Prosport.

„Am un iubit, o relație normală, mă simt bine. Dar aș vrea să păstrez pentru intimitatea mea acest lucru. Sunt a României pe tenis.

Iubirea și tenisul se pot completa și cred că le poți avea pe amândouă, dar cred că viața personală este cea mai importantă. Am un iubit și nu aș sacrifica familia pentru tenis”, declara Simona Halep în urmă cu ceva vreme.

Casa ca în poveşti cumpărată de Simona şi Toni Iuruc

Anul trecut, Simona Halep şi iubitul ei au achiziţionat o vilă în cartierul Primăverii din Bucureşti, pe care au renovat-o şi în care, spun apropiaţii cuplului, Simona Halep și Toni Iuruc se vor muta în această vară. O sursă apropiată celor doi vorbea chiar de o posibilă cununie civilă acum în vară, înainte de Roland Garros, menţionează romaniatv.net.

Sursa foto: Arhiva Ciao, Prosport

Publicat: 10 iun. 2021, 15:29 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă