Simona Halep se căsătorește astăzi cu Toni Iuruc. Ce condiție obligatorie trebuie să respecte invitații

Publicat: 15 sept. 2021, 11:00 Autor: Maria Apostol Vedete

Simona Halep se căsătorește astăzi cu Toni Iuruc. Pentru ca evenimentul să fie unul cât mai intim, sportiva le-a cerut tuturor invitaților să vină la eveniment fără telefoane sau orice alte dispozitive de înregistrat. 

Jucătoarea de tenis Simona Halep se căsătorește astăzi, 15 septembrie, la Constanța, cu omul de afaceri Toni Iuruc. Aceștia sunt împreună de doi ani. Sportiva a fost cerută de soție în această vară, iar acum urmează oficializarea căsătoriei.

Simona Halep se căsătorește astăzi cu Toni Iuruc

Aproximativ 300 de persoane au fost invitate la ceremonia de la Oficiul Stării Civile, programată la ora 16.00. După care va urma o petrecere la un local de lux din stațiunea Mamaia.

Este vorba despre restaurantul Fratelli, care aparține chiar nașului de cununie, Dani Caramihai.

Fără excepție, Simona Halep a impus și o condiție drastică tuturor invitaților. Nimeni nu are voie să vină la eveniment cu telefonul mobil sau orice alt dispozitiv de înregistrare!

Mirii le-au mai solicitat invitaților ca la petrecere să nu vină cu daruri în bani sau cadouri.

Inelul de logodnă a costat 24.000 de euro

Conform Playsport, Toni Iuruc ar fi cheltuit 24.000 de euro pentru inelul de logodnă din aur alb pe care i l-a dăruit Simonei. Simona și Toni au apărut prima dată împreună la Wimbledon, în 2019, când Halep a cucerit trofeul după finala cu Serena Williams. Iuruc a apărut în imaginile de la balul organizat la sfârșitul turneului, dar a avut grijă să nu se așeze lângă Simona, ci a stat la poză lângă prietena acesteia, actrița Irina Antonie, partenera de viață a lui Cosmin Hodor, care era manager de comunicare în echipa Simonei.

Publicat: 15 sept. 2021, 11:00 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă