Simona Halep ”a dat moda” la o întâlnire cu prietenele ei! Câți bani a cheltuit pe o pereche de adidasi și o geantă în ediție limitată

Publicat: 10 Feb. 2022, 09:41 Vedete

Simona Halep este „hipsteriță”! Cel puțin după ținuta cu care a apărut la mijlocul acestei săptămâni, când s-a întâlnit cu câteva prietene bune. A luat masa la Fratellini, din ”Floreasca” alături de ele. A condus Porsche-ul ei roșu de 200.000 de euro, iar outfit-ul a fost unul relaxat, dar în trend.

La Fratellini, din ”Floreasca”, și-a dat întâlnire campioana de la Wimbledon și Roland Garros cu prietenele ei, alături de care s-a așezat la masă și a avut multe de depănat. Aproximativ o oră și jumătate au curs discuțiile.

Simona Halep și-a făcut, din nou, apariția pe străzile Capitalei. A combinat tot, în privința îmbrăcăminții, blugi, geacă sport, pantofi sport Nike și o geantă colorată. Deși, la prima vedere, pare o ținută casual asortată, detaliile fac diferența!

Nike-urile din picioarele Simonei sunt o ediție specială făcută în colaborare cu ”Sacai”, un brand japonez de lux fondat în 1999 de Chitose Sakai. În perioada 2016-2019, Sacai a colaborat cu branduri foarte mari cum ar fi: Sophie Bille Brahe, The North Face, Beats, Apple și Nike. O pereche de pantofi sport Nike, făcuți în colaborare cu Sacai, pot costa de la câteva sute, până la câteva mii de euro. Mai multe detalii pe CANCAN.RO.

Dezvăluiri din căsnicia Simonei Halep

Căsnicia sportivei pare să evolueze cum nu se poate mai bine. Ea a mărturisit ce gesturi de afecțiune, dar și de recunoștință, primește din partea soțului.

Soţul meu a făcut o cameră specială cu toate trofeele mele, iar când nu mă simt bine sau sunt melancolică, intru în acea cameră şi îmi revine energia. Trofeul de la Wimbledon este special, dar şi cel de la Roland Garros. Nu ştiu să gătesc. Am învăţat să fac clătite în timpul pandemiei. Nici soţul meu nu ştie să gătească. În timpul pandemiei am comandat mâncare acasă, iar acum mai mergem la restaurante”, a mai dat din casă Simona.

Cu zâmbetul pe buze, Simona Halep recunoaște că își dorește și copii. „Îmi doresc trei copii, dar cred că vor fi doi. Nu am timp pentru trei copii”, a declarat Simona, potrivit ProSport. Jucătoarea de tenis nu a mărturisit când se gândește să devină mamă, dacă se grăbește sau nu.

Publicat: 10 Feb. 2022, 09:41 Vedete
Pe aceeași temă