Sibiu Magic Show 2019 debutează joi, cu spectacole create de artiști din România și străinătate

Publicat: 02 Dec. 2019, 17:19 Life
Sibiu Magic Show 2019 debutează joi, cu spectacole create de artiști din România și străinătate

Debutul va avea loc joi, la Teatrul Gong, și, timp de patru zile, prezintă spectacole pentru toate vârstele create de artiști din România, Belgia, Lituania, Italia și Suedia, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Magicianul Christianis propune o călătorie fantastică cu mașina timpului pentru a readuce dinozaurii la viață. Noul concept al spectacolului „Misterele Magiei”, recomandat copiilor cu vârste de peste 5 ani, include numere interactive de prestidigitație și iluzii comice, trucuri cu eșarfe, baghete, bastoane și mese zburătoare.

Belgianul Michaël Gueulette, cunoscut sub numele Gromic, vine pentru prima dată în România cu un spectacol fără cuvinte inspirat din lumea magicienilor și a clovnilor, recomandat tuturor categoriilor de vârstă.

„Comedy Magic” îl aduce pentru prima dată în România pe Carl-Einar Häckner. Recunoscut pentru stilul său flamboiant, artistul suedez promite un show total. Actor, muzician și iluzionist, el demonstrează un talent unic în a-și șoca și extazia publicul prin numere ce depășesc limitele showbiz-ului.

Robert Tudor va fi prezent în festival cu două spectacole: „Magia copilăriei”, o altfel de experiență, una plină de culoare, și „Magic Family Show”, în care copiii și adulții devin actori principali.

Comedie pe ritmuri rock and roll, „Katastrofa Show” a fost desemnat anul trecut cel mai bun spectacol la FanArt on Street (Italia) și la National Busker Contest Theatre aan Twater (Belgia). Producția creată de Andrea Fedi este alcătuită dintr-o serie de momente pline de haz, iar publicul este invitat să participe direct la desfășurarea acțiunii.

„Poubelle”, scris și regizat special pentru Luca Lombardi, scoate în evidență toate calitățile artistului italian, într-o serie de numere de clovnerie, qusick-change, iluzionism și circ.

„BuBBles Revolution” e unul dintre cele mai exaltante spectacole cu baloane de săpun din Europa. Marco Zoppi și Rolanda Sabaliauskaite propun efecte speciale. Construit ca o călătorie în lumea magică a basmelor, publicul descoperă baloane de fum, baloane uriașe, carusele cu baloane de săpun în toate formele, baloare care sar și se aprind.

Programul complet al evenimentelor din cadrul Sibiu Magic Show și detalii despre biletele sunt disponibile pe site-ul teatrulgong.ro. Sibiu Magic Show este un eveniment finanțat de Primăria și Consiliul Local ale Municipiului Sibiu.

Publicat: 02 Dec. 2019, 17:19 Life
Pe aceeași temă