Si-a facut un selfie cu sotul ei, iar dupa cateva minute femeia a murit in bratele lui. Socat, barbatul a inceput sa urle de durere

Publicat: 11 oct. 2017, 14:03 Autor: madalina m. News 3

Un cuplu a decis sa impartaseasca cu toata lumea un moment fericit. Dupa ce femeia a postat un selfie cu sotul ei pe Facebook, a murit cateva minute mai tarziu, spre disperarea barbatului.

Povestea tragica a reusit sa impresioneze intreaga planeta, iar totul s-a petrecut in urma cu o saptamana. Mai exact, cei doi se aflau la festivalul din Las Vegas, in clipa in care a inceput masacrul.

Femeia a decis sa imortalizeze momentul pe care il credea unul fericit, dar la scurt timp Denise Burditus a decedat, fiind impuscata mortal. Aceasta se afla in raza de foc a atacatorului Stephen Paddock, cand el a inceput sa traga in oameni.

 

Si-a facut un selfie cu sotul ei, iar dupa cateva minute femeia a murit in bratele lui.

Denise si sotul ei Tony apar cat se poate de fericiti in poza. Respectiva imagine avea sa devina ultima pe care femeia o va posta vreodata pe Facebook.

Barbatul a inceput sa urle de durere in clipa in care a vazut ca sotia sa a fost impuscata si isi da ultima suflare. Totodata, acestia aveau doi copii care ii asteptau sa se intoarca cu bine acasa de la festivalul „Route 91 Harvest”.

Denise postase poza cu o jumatate de ora inainte de inceperea masacrului din Las Vegas. In spatele lor se poate vedea si hotelul Mandalay Bay, acolo unde era si atacatorul, la etajul 32 al cladirii.

Si-a facut un selfie cu sotul ei, iar dupa cateva minute femeia a murit in bratele lui.

Femeia si sotul ei facusera o excursie pana in Las Vegas special pentru a participa la festivalul de muzica country. Pentru ca amandoi erau fani al acestui gen muzical, au vrut ca toti cei de acasa sa stie ca se distreaza si au ajuns cu bine.

Cei doi soti din statul Virginia se cunoscusera in liceu, iar de atunci fusesera de nedespartit. Mai mult, erau impreuna de 32 de ani si pareau mai indragostiti ca niciodata.

Imediat dupa ce a fost impuscata, Denise a murit in bratele lui Tony in doar cateva secunde. La mai multe ore de la tragedie, el a fost cel care a relatat intreaga intamplare trista, tot pe Facebook.

„Sotia mea, care mi-a fost alaturi de 32 de ani tocmai s-a stins in bratele mele. Era mama a doi copii si in curand urma sa devina bunica pentru cinci nepotei. Te iubesc, Denise”, a scris Tony Burditus.

(sursa: dailymail.co.uk)

Publicat: 11 oct. 2017, 14:03 Autor: madalina m. News 3
Pe aceeași temă