Și-a dat demisia de la Neatza cu Răzvan și Dani! Care este motivul: „S-a mai încheiat un capitol”

Publicat: 26 feb. 2024, 09:00 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani de la Antena 1 a mai pierdut un membru. Bărbatul și-a dat demisia și a făcut anunțul oficial pe rețelele de socializare.

Jurnalistul Bogdan Radu Ocnaru a anunțat că a plecat de la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, de pe Antena 1. El a declarat că s-a încheiat acest capitol din viața lui și că nu va mai fi coleg cu Dani Oțil și Răzvan Simion. Ocnaru nu a explicat de ce și-a dat demisia din această televiziune după 2 ani de colaborare.

Și-a dat demisia de la Antena 1

Jurnalistul a lucrat și la Digi 24. S-a alăturat postului în 2011, înainte de lansare, petrecând 9 ani acolo. În 2020, acesta și-a dat demisia de la Digi24. El a lucrat și la Observator.

„Un clișeu, dar trebuie să spun: s-a mai încheiat un capitol! Colaborarea mea cu Neatza s-a terminat. Au fost vreo doi ani, doi ani în care am făcut altceva decât în ceilalți 15 de până acum. A fost o experiență, asta sigur! Mulțumesc pentru atenție”, a scris Bogdan Ocnaru pe Facebook.

Momentan, Bogdan Radu Ocnaru nu are planuri de viitor

Momentan, Bogdan Radu Ocnaru nu are planuri de viitor. Tot ce știe sigur este că vrea să ia o pauză. Totuși, el nu a specificat cât de lungă va fi pauza sa.

„Nu ştiu încă ce voi face pe viitor. O să iau o pauză. În aceşti ani, cât am lucrat pentru SuperNeatza, am trăit multe momente foarte frumoase. Nu mai făcusem divertisment până în 2020, făcusem doar ştiri, aşa că am învăţat multe lucruri noi, pe care nu le ştiam. Rămân cu amintiri frumoase, doar este cea mai bună emisiune matinală de pe piaţă, de mulţi ani încoace.

Am cunoscut foarte mulţi oameni noi, datorită reportajelor pe care le-am pregătit pentru SuperNeatza. M-am ocupat în mod deosebit de partea informativă şi de live-uri utilitare, pe mai multe domenii, precum educaţie, auto, social, economic etc”, a declarat el pentru Paginademedia.ro.

Bogdan Radu Ocnaru este jurnalist din anul 2005. El a debutat la Antena 1, ca reporter pentru Observator, apoi a lucrat timp de zece ani penru Digi24. În anul 2019, a revenit la Observator. În urmă cu doi ani, a intrat în echipa matinală de la Antena 1, fiind recrutat de Răzvan Simion şi de Dani Oţil. A început să lucreze pentru SuperNeatza în 2020, la începutul pandemiei provocată de coronavirus.

Foto: social media

Publicat: 26 feb. 2024, 09:00 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă