Sherp ATV, tancul pe 4 roti care poate trece peste orice obstacol! Costa 65.000 $ si prinde 40 m/h VIDEO

Publicat: 01 iun. 2017, 13:34 Autor: Echipa Ciao.ro Viral

Sherp ATV, tancul pe 4 roti care poate trece peste orice obstacol! Masinaria a fost inventata de rusi care l-au testat cateva luni bune inainte sa se laude cu el. Sherp ATV este un vehicul all-terrain, adica poate merge pe orice, informeaza siteul producator.

De la apa, la gheata, la pamant sau nisip, Sherp ATV face fata la orice provocare. Performanta off-road a acestei masinarii este uluitoare si de nota 10. Cu acest ATV modificat si performant poti trece peste orice obstacol.

Pietre, bolovani, busteni cazuti in drum sau orice alt impediment. Singura conditie este ca obstacolul pe care Sharp ATV il intalneste sa nu fie mai mare de 70 cm. Partea buna vine acum: masina pluteste pe apa!

Daca mergi cumva la copca sau pur si simplu vrei sa treci un lac inghetat, asta e masina potrivita. Sherp ATV poate sa treaca prin apa, pluteste cu incredere si inainteaza. Nici nametii de zapada nu reprezinta o problema pentru aceasta masina.

Cu ajutorul ei, producatorii Sherp ATV au ajuns in locuri din natura unde oamenii ajung, in mod normal, mergand pe jos. Masina are o lungime de 3400 mm, o latime de 2520 mm si o inaltime de 2520 mm. Caroseria este din aluminiu si cantareste 1300 kg. Motorul este Kubota-V1505-t / E3B, diesel (56 L in rezervor), cu un volum de 1498 cm3.

Sherp ATV are o putere maxima de 44,3 cai putere, si transmisa este manuala. Masina e prevazuta cu doua locuri echipate cu centuri de siguranta. Viteza maxima este de 40 m/h pe uscat, iar 6 m/h in apa. Pretul de pornire este de 65.000$ si creste in functie de preferintele clientului, informeaza Dailymail.co.uk.

Publicat: 01 iun. 2017, 13:34 Autor: Echipa Ciao.ro Viral
Pe aceeași temă