Sfântul Ilie 2022: mesaje, SMS-uri, felicitări și urări de la mulți ani. Câți oameni poartă acest nume

Publicat: 18 iul. 2022, 18:12 Autor: Camelia News
Sfântul Ilie 2022: mesaje, SMS-uri, felicitări și urări de la mulți ani. Câți oameni poartă acest nume

Sfântul Ilie: mesaje, SMS-uri, felicitări și urări de la mulți ani. Câți oameni poartă acest nume. Pe 20 iulie, mulți români își sărbătoresc onomastica.

Mesaje și felicitări de Sfântul Ilie 2022. Este ocazia perfectă pentru a le trimite celor dragi mesaje și felicitări cu ocazia zilei de nume. Noi v-am pregătit o listă cu cele mai frumoase urări de Sfântul Ilie.

Câți români se sărbătoresc de Sfântul Ilie

Ziua de 20 iulie este una specială, mai ales pentru cei care poartă numele Sfântului Ilie. Și nu sunt deloc puțini. Peste 150.000 de români își serbează astăzi onomastica. Nu toată lumea știe însă ce înseamnă numele ”Ilie”. Acesta provine de la Eliyah, un nume ebraic, care se traduce ”Al cărui Dumnezeu el este”.

Nu doar cei care poartă numele Ilie se serbează astăzi. Este adevărat că acesta este cel mai comun, dar există și derivații de la acest nume. Și persoanele pe care le cheamă Iliuța, Lica, Eliade, Ilieș, Iliuș, Iliev, Ilinca, Eliana sau Ilia își serbează onomastica.

Mesaje și felicitări de Sfântul Ilie 2022

Dacă aveți printre cei apropiați pe cineva care poartă numele Ilie sau derivații ale acestuia, iată o listă cu idei de mesaje și felicitări pe care le puteți trimite sărbătoriților.

  • Cu ocazia zilei de nume, iți doresc un munte de sănătate, o mare de iubire și un ocean de fericire! La mulți ani, de Sfântul Ilie!
  • Cu ocazia zilei de Sfântul Ilie, iți doresc o oră de liniște, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire și iubire. La mulți ani!
  • De ziua numelui tău, iți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate. La mulți ani, Ilie!
  • E o zi când sufletul învinge orice urmă de tristețe, când tot ce a fost greu ți se pare ușor. Este ziua numelui tău! La Mulți Ani, Ilie!
  • Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire și prosperitate. La mulți ani!
  • Iți urez ”La mulți ani”, pentru că porți acest nume. Fie ca Sfântul Ilie, pe care îl reprezinți, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și liniștea de care ai nevoie.
  • Dumnezeu să-ți dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, sănătate, împliniri și multă iubire! La mulți ani, Ilie!
  • Sfântul căruia îi porți numele să te ocrotească în fiecare zi. La mulți ani, cu împliniri și momente frumoase în viitor
  • La mulți ani! Sfântul Ilie să te călăuzească mereu!
  • În această zi, când numele tău este celebrat, se sărbătorește cel mai mare făcător de minuni și aducător de ploi în vreme de secetă, Sfântul Ilie. Îți doresc să învingi orice furtună și să rămâi în orice moment un cer senin!
Publicat: 18 iul. 2022, 18:12 Autor: Camelia News
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă