Serialele lunii august 2018. O noua luna, un nou serial in voga!

Publicat: 30 Jul. 2018, 18:59 Viral

Fiecare luna vine cu cate un serial sigur pentru fiecare.

Serialele lunii august 2018. Serialele care te lasa in suspans si iti faci serile mai palpitante sigur le vei gasi in aceasta luna.

Serialele lunii august 2018:

The defenders (18 august)

Serialul, in care patru personaje se reunesc pentru unul dintre cele mai asteptate seriale ale anului, pentru a salva impreuna New York-ul. Chiar daca e orb, Daredevil se descurca excelent in orice situatie, si asta gratie celorlalte simturi ale sale, mult mai intense, Jessica Jones este de departe cel mai bun detectiv, cu o forta incredibila, iar Danny Rand stapaneste perfect artele martiale, in timp ce Luke Cage nu il poate distruge.

We Hot American Summer: Ten Years Later (4 august)

Gasca din tabara Firewood, din 1981, se reuneste dupa zece ani pentru o noua portie de distractie si cele mai ciudate aventuri. La aceasta intrunire participa, printre altii, Amy Poehler, Beth Dover, Chris Meloni, Chris Pine, Elizabeth Banks, Janeane Garofalo, Jason Schwartzman, Joe Lo Truglio, Kristen Wiig, Lake Bell și Paul Rudd, este una de-a dreptul speciala.

Atypical (11 august)

Serialul, creat in jurul unui subiect sensibil, il are in prim-plan pe Sam, in vasrat de 18 ani, care sufera de autism, dar care incearca sa traiasca normal. In momentul in care decide sa isi faca o prietena si sa distanteze mai mult de familie, relatia lui cu mama sa, Elsa, incepe sa o ia intr-o noua directie, una complet necunoscuta de cei doi.

The Mist (25 august)

Serialul, inspirat dupa romanul omonim de Stephan King este o poveste excelenta pentru fanii fenului. O ceata densa pune stapanire pe orasul Bridgton, lucrurile devin foarte bizare, iar locuitorii sai trebuie sa-si dea seama cum pot invinge pericolul inca necunoscut fara sa-si piarda ratiunea.

Disjointed (25 august)

Serial de comedie care o are in prim-plan pe Ruth Whitefeather Feldman, o legenda in domeniul traficului de droguri. Actiunea incepe cand aceasta isi angajeaza fiul, pentru a-si dezvolta afacerile, alaturi de alti tineri, la dispensarul sau de cannabis.

Sursa: upfit.one

Publicat: 30 Jul. 2018, 18:59 Viral
Pe aceeași temă