Serghei Mizil, acuzat că a regizat momentul în care l-a ajutat pe Irinel Columbeanu să mănânce. Ce spune afaceristul: „Nu mâncase de patru zile…”

Publicat: 10 iul. 2024, 11:00 Autor: Denisa Iordache Vedete

Cu câteva luni în urmă, Serghei Mizil l-a vizitat pe Irinel Columbeanu la azil și a făcut un live caritabil pe TikTok. Imaginile respective au stârnit un val de controverse în mediul online, iar internauţii s-au împărţit în două tabere. Iată ce a declarat afaceristul despre ce s-a întâmplat de fapt la momentul respectiv!

În timpul vizitei, Serghei Mizil și Irinel Columbeanu, împreună cu alți prieteni, au fost filmați la masă. Irinel Columbeanu părea să aibă dificultăți în a mânca singur, iar prietenul său i-a tăiat carnea din farfurie. Ajutorul pe care controversatul afacerist i l-a oferit a atras multe suspiciuni din partea celor care au privit momentul.

Ce spune afaceristul despre acuzațiile de regie

Serghei Mizil a făcut declarații despre momentul în care și-a ajutat prietenul vechi să își taie carnea. Afaceristul a fost invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” și a povestit realitatea din spatele imaginilor care au devenit virale în social media.

„Bineînțeles că îmi este milă de el. În primul rând că am copilărit împreună. Pe mine m-a impresionat chestia asta… Eram la restaurant cu Adiță și eu nu-l văzusem de mult timp și stătea în fața mea, acum este urât ce spun, și mânca în gol. Și zic „Mă ce este cu ăsta?”. Nu mâncase de patru zile sau de trei zile. Și  atunci am zis: bă, nu se poate chiar în halul ăsta. Lumea este foarte rea. 

Au sărit toți… pe internet că am vrut să îi iau banii, că i-am tăiat special mâncarea. Nu i-am tăiat special mâncarea, că nu îi tai eu mâncarea nici lui mama, dar lui ăla! Ce se întâmplă? Fata mea nu are două degete, dintr-un accident, și ea neputând să taie, ea l-a văzut că nu poate să taie și eu fiind lângă el, mi-a zis: tată, taie-i tu… Adică nu am făcut-o conștient și nu am făcut emisiunea să îi luăm banii. Asta am făcut să-l ajutăm și eu zic că am făcut foarte, foarte bine”, a declarat afaceristul în cadrul emisiunii menționate.

Serghei Mizil: „La ziua lui au venit doar doi prieteni”

Serghei Mizil, alături de un alt bărbat, au fost singuri prieteni din copilărie care i-au fost alături fostului milionar care a împlinit 67 de ani pe data de 27 mai.

„Și acum când am mers la ziua lui, am venit doar doi prieteni din copilărie, restul, toți ăia care mergeau și toți marii milionari… n-a venit absolut nimeni. E deprimant! Să ai posibilitatea asta și banii ăștia pe care îi au prietenii lui, adică vorbesc de prieteni care au miliarde… Să nu îl mai bagi în seamă, să îți faci ziua singur. S-a bucurat foarte mult că am venit o mână de oameni. Și acum s-a bucurat că a venit și fata lui și mă bucur foarte mult că a venit”,a mai adăugat Serghei Mizil.

 

Sursă foto: social media

 

 

Publicat: 10 iul. 2024, 11:00 Autor: Denisa Iordache Vedete
Pe aceeași temă
×