Selly și fiica Andreei Esca și-au făcut o ”brigadă” calificată și au petrecut în Nuba până în zori!

Publicat: 22 aug. 2022, 11:27 Autor: Maria Apostol Vedete

Selly și Alexia Eram au fost în centrul atenției în timpul unei petreceri care a fost organizată în clubul Nuba de la malul mării. S-a umplut de VIP-uri la masa lor, însă fiica Andreei Esca a apărut din nou fără iubitul ei, Mario Fresh. 

Sâmbăta trecută, Selly își făcea apariția în clubul Nuba din Mamaia însoțit de „brigadă”. „Coechipierii”, unul câte unul, au urcat – cu acces direct, către masa VIP pe care o aveau rezervată, nerăbdători să petreacă până în zori. Din peisaj nu a lipsit nici Alexia Eram. Așa masă, în așa zonă, merita „onorată”. Și a fost. Stropită chiar, cu băuturi fine, așezate ca la expoziție, în frapieră.

Pentru că sezonul estival e pe sfârșite, momentul a fost marcat cum se cuvine. Așa că greii showbiz-ului au pus-o de o ieșire la Nuba. N-au luat cu asalt granițele, ci au rămas pe plaiuri mioritice. Că doar unde-i mai bine decât acasă?!

Astfel că nisipul încă fierbinte i-a convins să se întoarcă iar și iar la marea… albastră. Nu oricum. Căci, bineînțeles că de la brațul lui Selly n-a lipsit Smaranda Știrbu, așa cum n-a lipsit nici Raluca de la brațul lui Cristi Pulhac.

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, nu vrea să să se mărite cu Mario Fresh…încă!

Are 21 de ani, toată lumea la picioare și e într-o formă de zile mari! Alexia Eram, fiica Andreei Esca este o răsfățată a sorții. Vara asta a împlinit 6 ani de relație cu iubitul ei, Mario Fresh. Și, spune ea, este mai fericită ca niciodată. Cu toate astea, recunoaște că nu se grăbește să facă marele pas. Mai ales că cei doi au mai stat despărțiți perioade lungi de timp.

Nu mă mai întrebați de căsătorie și copil pentru că suntem foarte tineri! Când o să se întâmple, o să se întâmple!”, a explicat, vehementă, Alexia.

Într-unul dintre podcasturile în care Mario Fresh a fost invitat, artistul a recunoscut că există momente în care pot apărea mici dispute între el și Alexia, pe teme minore, lucru confirmat de către iubita influenceriță. Cei doi sunt împreună de când Alexia avea nu mai puțin de 16 ani, așa că se cunosc deja foarte bine. Fapt confirmat și de ea.

Mario are problema asta, nu poate să asculte oamenii care mănâncă, dacă e liniște completă. Și pe el îl enerveză când mănâncă el, adică zgomotul lui. E o chestie de-a lui. Dar pornim televizorul și e un sunet pe «background», gata, s-a terminat povestea!”, a declarat iubita lui.

 

Publicat: 22 aug. 2022, 11:27 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă