Selly s-a impacat cu Dan Capatos si i-a luat un interviu! „Publicul la ora aia isi dorea scandaluri si curvasaraie!” VIDEO

Publicat: 08 Jul. 2019, 12:15 Vedete

Cel mai urmarit vlogger din Romania s-a intalnit cu regele latenight-show-urilor de la noi si si-au dat mana dupa ce au avut un "razboi rece" si pareau ca nu au nimic in comun.

Selly s-a impacat cu Dan Capatos si i-a luat un interviu! In urma cu 2 ani Dan Capatos a avut un conflict cu Selly dupa ce initial a criticat fenomenul vloggingului pe TV. Raspunsul vloggerului a devenit viral. Dan Capatos si Selly nu sunt doua personaje pe care sa iti imaginezi ca le poti vedea impreuna la o masa stand de vorba, mai ales dupa conflictul istoric dintre ei.

In urma cu cativa ani Capatos a avut o iesire nerovasa pe post in care a vorbit despre vloggerul Ilie care „dadea limbi la cactus” si a criticat intregul fenomen de vlogging din Romania caracterizandu-l drept plin de niste „tristi mahniti”. Acum insa Selly a devenit la fel de cunoscut printre fanii lui cum e Capatos printre oamenii care il urmaresc noaptea la tv si i-a propus sa se intalneasca si sa discute despre episodul lor de „razboi” la distanta. Dialogul a decurs foarte interesant dupa ce Capatos l-a surprins pe Selly spunandu-i ca baiatul lui de 8 ani este fanul sau.

Selly s-a impacat cu Dan Capatos VIDEO

„A fost o reactie generata de frustrare pentru ca eu in momentul ala chiar eram frustrat din cauza faptului ca trebuia sa-mi omor un produs la care muncisem mult timp, 10 ani. Un grup puternic de advertiseri, de oameni care sustin produse media, pe mine m-au obligat sa spun stop si sa o iau de la capat cu riscul de a nu fi in stare sa o iau de la capat. Aceeasi advertiseri, in momentul in care eu m-am enervat, descoperisem ca sustin oameni din zona voastra cu un content sau o parte de content la fel de indoielnica ca si a mea. Eu imi stiu greselile si exagerarile si excesele pe care le-am facut in emisiune de dragul audientei. Publicul in perioada aia isi dorea genul ala de divertisment, la ora aia. Tabloid, scandaluri, curvasaraie ca sa vorbim pe romaneste. Am abordat si chestii profunde, accidentul in care si-a pierdut viata Adrian Iovan. Daca aceeasi advertiseri care pe mine ma obliga sa-mi omor produsul dar pe Ilie care da limbi la cactus il sustin… mi se parea ceva. Voi aveti urmaritori tineri, copii, care pot incerca treaba asta si poate deveni daunator la un moment dat.” a explicat Dan Captos conflictul de la care a pornit tensiunea dintre el si vloggeri.

Iar ca lucrurile sa fie cu adevarat demne de povestit, fara sa stie ceva despre conflictul dintre tatal sau si Selly, fiul lui Dan Capatos este fanul vloggerului: „Fi-miu e fanul tau, ca asa le aranjeaza Dumnezeu. El acum imi arata, tati, hai sa ne mai distram, vrei sa-ti mai arat ce facea Selly cu tine? El pe atunci era mic si a descoperit la cativa ani. Am avut parte de un atac furibund din partea fanilor tai, ceea ce ar trebui sa te bucure. Ai un nucleu dur care merge cu tine pana la capat. Baiatul meu are 8 ani acum si a descoperit clipul cu mine la tine dupa ce te-a descoperit pe tine. Cumva el te urmarea si s-a uitat inapoi si a gasit si a venit la mine: Tati tu ai vazut ce a zis Selly despre tine? Dar stii ca eu sunt fanul lui. Dar voi sunteti certati?”

Ulterior s-a alaturat discutiei si Dorian Popa care a tinut sa-i aminteasca si el lui Selly faptul ca emisiunile lui Dan Capatos sunt live si chestia asta este foarte dificila spre deosebire de vlogging, acolo unde poti taia si edita tot ceea ce nu-ti iese cum trebuie. Selly la cei 18 ani ai sai a parut foarte receptiv si a inteles in urma discutiei o mare parte din „secretele” televiziunii si de ce multe lucruri pe care le facea Capatos la emisiune erau blamate de o parte dintre telespectatori.

Publicat: 08 Jul. 2019, 12:15 Vedete
Pe aceeași temă