Selly a ajuns pasager de lux! Poliția l-a lăsat fără carnet, după ce a gonit cu aproape 200 km/oră pe autostradă

Publicat: 20 apr. 2021, 19:44 Autor: ileana.ghinea Vedete

Cine face ca Selly, riscă să pățească fix ca el! După ce Poliția i-a luat carnetul pentru că a condus cu 189 de km/oră, vloggerul continuă să fie pasager de lux. Pesemne că nu și-a recuperat încă permisul, vloggerului nu-i displace nici ideea de a avea șofer personal.

Ce vrem să spunem este că paparazzi CIAO.RO l-au surprins zilele trecute pe Selly în timp ce ieșea dintr-un restaurant cochet, alături de un colaborator. Cel mai probabil, cei doi au servit prânzul, dar au și ”parafat” înțelegeri. Nu mică ne-a fost mirarea să-l vedem pe vlogger în timp ce și-a lăsat câteva lucruri pe bancheta din spate și s-a pregătit să urce pe scaunul din dreapta al mașinii sale.

La volan se afla, cel mai probabil, șoferul pe care l-a antamat să-i țină calea în această perioadă în care are, încă, permisul suspendat.

Selly: „Am angajat un avocat să se ocupe de acest caz!”

Ne amintim că Selly a încurcat-o serios la începutul acestui an când a fost prins de radar cu 189 km la oră pe autostrada București-Pitești. Atunci, idolul adolescenților a încercat să o scalde scuzându-se că se grăbea pentru că trebuia să termine urgent un clip pentru un client. Motivarea nu a fost „înghițită” de polițiști, iar vloggerul a rămas fără permis.

Degeaba a încercat el să-și recâștige dreptul de a șofa printr-o contestație, pentru că judecătorul a fost ferm în a menține decizia inițială. Sigur, și această contestație și-a găsit o scuză: „Din rațiunea că nu puteam să pierd permisul în momentul respectiv, pentru că eram în perioada în care mă mutam la București, trebuia să fac foarte multe drumuri Craiova-București pentru a transporta echipamentele video cu care filmez, obiectele de mobilier și multe alte lucruri, trebuia să fac foarte multe drumuri.

Din această rațiune, am făcut contestație. Ce scrie în acea contestație, eu nu am citit. Am angajat un avocat să se ocupe de acest caz, pentru că trebuia să rămân cu permisul în buzunar încă câteva luni până când nu mai făceam aceste drumuri frecvente Craiova-București, București-Craiova”, povestea Selly la momentul respectiv.

Altfel… interesantă abordare a youtuberului, ghinionul lui că justiția nu se „petrece” neapărat pe social media.

Publicat: 20 apr. 2021, 19:44 Autor: ileana.ghinea Vedete
Tags:
Pe aceeași temă