Secretul toamnei in televiziune! Cand va incepe Exatlon pe Kanal D, Ultimul Trib pe Antena 1 si Ninja Warrior pe Pro TV?!

Publicat: 15 Aug. 2018, 13:46 Vedete

Cele mai mari posturi TV se bat intre ele incepand de peste 2 saptamani cu acelasi format de emisiune. Cine crezi ca va fi numarul 1 in audiente?

Secretul toamnei in televiziune! Cand va incepe Exatlon pe Kanal D? Toamna asta este prima data in ultimii ani cand toate cele trei televiziuni de pe primele locuri din Romania se vor duela in audiente avand acelasi format de emisiune.

Desi startul l-a dat Kanal D anul trecut, acum mai putina lume se asteapta ca turcii sa reuseasca sa faca fata ofensivei uriase pe care o vor lansa in curand posturile concurente cu audienta mai mare.

Managerii turci stiu si ei asta si tot ce pot face acum este sa “fure” startul. In halele Romexpo (acolo unde isi are sediul televiziunea turceasca) toata lumea se intreaba cand va incepe Exatlon, dar sunt foarte putini cei care stiu exact data cand emisiunea va fi “on air”.

Antena 1 ruleaza deja de ceva vreme pe post promo-uri cu mesajul “mai devreme decat de astepti”, dar lipsindu-le experienta si logistica din spate este putin probabil sa poata demara inaintea Exatlonului.

Ciao.ro a aflat totusi zvonurile in ciuda secretomaniei din Kanal D. Data inceperii emisiunii castigate anul trecut de Vladimir Draghia va fi 1 Septembrie, adica in mai putin de 2 saptamani. Totusi turcii nu vor recunoaste asta, tocmai ca sa nu le ia fata Antena 1, care si ei sunt in stadiu avansat cu proiectul numit “Ultimul trib”.

Continuarea articolului »

Publicat: 15 Aug. 2018, 13:46 Vedete
Pe aceeași temă