Connect-R, declaratie de iubire unei blonde superbe, dupa ce a anuntat divortul! Misha a reactionat

Publicat: 15 Aug. 2018, 12:30 Vedete

La mai putin de 24 de ore dupa ce a dezvaluit ca a divortat in secret de Misha, Connect-R le-a aratat sustinatorilor sai cine este blonda pe care o iubeste neconditionat. Mai mult, i-a facut o declaratie de dragoste in public.

In aceasta dimineata, Connect-R a postat o poza cu sora lui si nepotica sa – amandoua purtand numele Maicii Domnului Iisus Hristos. Azi, 15 august este Adormirea Maicii Domnului sau Sfanta Marie Mare, asa cum mai e cunoscuta in traditia populara din Romania, este o sarbatoare care le aminteste credinciosilor de ziua in care Fecioara Maria a murit. Si, desi unii nu le spun astazi celor ce poarta acest nume: “La multi ani”, sunt foarte multi care o fac. In mod normal, felicitarile se fac pe 8 septembrie cand e Nasterea Maicii Domnului, stiuta drept Sfanta Maria Mica.

“Maria – nume de nascatoare de Duh Sfant ?? Ele sunt Mariile mele! Sa-mi traiasca fericite si sanatoase!!! Si ale voastre la fel!!” este mesajul scris de Connect-R in dreptul imaginii postate pe Facebook.

“La multi ani, sa-ti traiasca!”, “La multi ani cu sanatate si mult noroc in viata ?????????”, “Sfanta Fecioara sa-ti lumineze drumul in viata! La multi ani fericiti” sunt trei dintre comentariile lasate de internauti.

Misha i-a atras atentia indirect lui Connect-R, dupa ce si-a surprins sora azi

La nici doua ore de la postarea artistului, Misha a facut publica pe Instagram Stories o imagine in care este explicat clar ca astazi nu se spune: “La multi ani” celor care poarta numele Fecioarei Maria.

Continuarea articolului »

Publicat: 15 Aug. 2018, 12:30 Vedete
Pe aceeași temă