Sebastian Dobrincu și fosta iubită, scandal cu țipete și înjurături! Vecinii au intervenit pentru a opri conflictul

Publicat: 22 ian. 2022, 19:45 Autor: Maria Apostol Vedete

Scandalul dintre Sebastian Dobrincu și Mimi continuă să scoată la iveală informații neașteptate despre relația dintre cei doi. Așa cum vă dezvăluiam AICI, totul ar fi plecat de la faptul că deși au avut o relație de doi ani, Sebastian ar fi trădat-o pe Mimi cu Ioana Ignat. Asta înainte ca relația lor să se încheie!

Toamna trecută, Sebastian Dobrincu a postat pe Instagram o fotografie cu Ioana Ignat, actuala lui iubită. Acela fiind declanșatorul scandalului dintre el și Mimi, fosta lui iubită. Sursele noastre ne-au mărturisit că tânărul cântăreț și, mai nou, investitor în show-ul ”Imperiul Leilor” de la Pro TV, ar fi făcut acest gest în timp ce era într-o relație cu Mimi.

După acest gest, se pare că Mimi și Sebastian s-au întâlnit întâmplător. Iar între ei s-ar fi iscat un scandal ca la ușa cortului, care s-a lăsat cu țipete și amentințări. Din informațiile noastre, se pare că deranjați de galagia făcută de cei doi, vecinii ar fi intervenit pentru a le atrage atenția că au comportament total nepotrivit.

Cine este Sebastian Dobrincu

Sebastian Dobrincu este un tânăr de succes, considerat cel mai tânar milionar din Silicon Valley, cântăreț și compozitor. De curand, PRO TV a anuntat ca acesta este investitor in show-ul Imperiul Leilor.

Tânărul este fondatorul Storyheap, o platformă de digital marekting. Printre clienții lui se numără Selena Gomez, Tumblr, Hulu, Universal Music sau Shake Shack. La 11 ani a intrat în lumea software. Iar la 17 ani s-a mutat în SUA, unde cariera și povestea lui de viață au evoluat considerabil.

Averea lui era estimată în urmă cu doi ani la 2 milioane de dolari. Deși este conștient de statutul și influența de care dă dovadă, tânărul susține că nu pune etichetă pe bani. Și că și-ar dori ca lumea să nu vadă doar lucrul acesta la el. A declarat de mai multe ori că îl deranjează ideea că se pune atât accent pe sumele și veniturile lui, când nu astea sunt valorile pe care le are de împărtășit.

Publicat: 22 ian. 2022, 19:45 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă