Sebastian Dobrincu, adevărul despre separarea de Ioana Ignat. Motivul care l-a făcut să pună stop: „Este o decizie cât se poate de rațională”

Publicat: 15 mai 2024, 10:30 Autor: Iordache Denisa Vedete

Sebastian Dobrincu a dezvăluit adevăratul motivul al despărțirii dintre el și Ioana Ignat. Deşi până acum tânărul milionar nu a dorit să îşi expună viaţa privată, de această dată nu a vrut să lase loc de interpretări cu privire la acest subiect. Iată ce a declarat.

Cei doi trăiau o frumoasă poveste de iubire de 3 ani, iar vestea despărțirii lor i-a luat prin surprindere pe fani. Mai mult, la un moment dat, Sebastian Dobrincu şi artista şi-au făcut planuri de nuntă, dar iată că lucrurile au luat o întorsătură neaşteptată.

Sebastian Dobrincu a vorbit despre motivul despărţirii

Sebastian Dobrincu ne-a obișnuit cu discreția lui în ceea ce privește viața personală, însă acum acesta a ținut să povestească despre fosta sa relație. După multe încercări eșuate de a-și salva relația, cei doi tineri au hotărât că este cel mai bine pentru ei să o ia drumuri separate.

„Este o decizie cât se poate de rațională și sănătoasă, fără niciun dedesubt. Amândoi muncim mult în perioada asta, ne respectăm și ne susținem în continuare, dar privim viața prea diferit pentru a continua împreună”, spune acesta.

De asemenea, antreprenorul a ţinut să le mulţumească tuturor celor care i-au transmis un gând bun în această perioadă dificilă.

„Mulțumesc pentru toate mesajele frumoase din ultima perioadă! Capul sus, zâmbetul pe buze și inima deschisă”, a transmis Sebastian Dobrincu publicului său.

Ce spune Ioana Ignat

Ioana Ignat este la fel de discretă în ceea ce privește viața ei personală, astfel că aceasta a evitat să abordeze subiectul legat de despărțire atunci când a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță. Aceasta a preferat să vorbească despre piesele ei și a precizat că nu toate melodiile sunt inspirate din viața ei personală

„Printre preferatele mele este piesa O poveste de iubire și a fost inspirată, eu cu colegii mei ne-am gândit la doi oameni care îmbătrânesc împreună. M-am vizualizat și pe mine acolo…”, a spus aceasta.

 

Sursa foto: Social Media

Publicat: 15 mai 2024, 10:30 Autor: Iordache Denisa Vedete
Pe aceeași temă
×