Se iubeau foarte mult, dar au decis sa ia masuri drastice dupa ce toata lumea le spunea ca sunt prea „pufosi”! E incredibil cat de mult au putut sa slabeasca in doar 18 luni

Publicat: 11 dec. 2017, 20:17 Autor: madalina m. Life

Doi tineri au decis sa ia masuri drastice, dupa ce prietenii si apropiatii le sugerau, cu fiecare ocazie, ca au devenit cam „pufosi” din cauza stilului lor alimentar.

Desi la inceput celor doi le-a fost foarte greu sa renunte la mancarea de tip fast-food, acestia au inceput sa se sustina reciproc atunci cand si-au facut cadou un abonament la sala.

In doar 18 luni s-au vazut si rezultatele, pentru ca au renuntat si la cele opt mii de calorii pe care le consumau in fiecare zi.

Se iubeau foarte mult, dar au decis sa ia masuri drastice dupa ce toata lumea le spunea ca sunt prea

Lexi Reed, din Terre Haute, in statul american Indiana, cantarea 220 de kilograme atunci cand a decis ca trebuie sa faca ceva in privinta greutatii sale. A facut schimbari drastice, imediat dupa nunta cu barbatul iubit.

Danny a fost cel care i-a stat alaturi din prima clipa tinerei, pentru ca a inceput si el sa mearga la sala, dar sa o ajute cu dieta. Cei doi au renuntat la mancarea nesanatoasa in favoarea meselor gatite acasa.

Lexi a fost de nerecunoscut, pentru ca dupa doar un an in care a mers la sala arata mai bine ca oricand. Aceasta a ajuns la o greutate de 127 de kilograme, iar transformarea a putut fi remarcata rapid.

Se iubeau foarte mult, dar au decis sa ia masuri drastice dupa ce toata lumea le spunea ca sunt prea

Lexi a decis sa tina si un jurnal virtual, pentru ca si-a deschis un cont de Instagram pe care a publicat constant imagini cu „noua ea”.

Masurile drastice pe care le-a luat pentru a slabi au ajutat-o foarte mult, iar ea a marturisit ca nu va mai face niciodata greseala sa manance nesanatos sau haotic.

In plus, Lexi le-a incurajat si pe alte tinere sa aiba incredere ca pot face transformari drastice oricand, daca sunt vreo clipa nemultumite de felul in care arata, dandu-se pe ea si pe sotul ei, Danny, drept cel mai bun exemplu.

(sursa: boredpanda.com)

Publicat: 11 dec. 2017, 20:17 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă