Se ducea spre serviciu si a descoperit o casa aparuta de nicaieri pe terenul sau. Barbatul a crezut ca nu vede bine si a sunat rapid la Politie. Adevarul a fost insa unul la care nu se astepta

Publicat: 03 nov. 2017, 15:28 Autor: madalina m. News 3

Un barbat din Canada a avut recent parte de un soc, atunci cand a descoperit ca pe terenul sau a fost abandonata o casa. Nu si-a putut explica evenimentul, dar a decis sa ceara rapid ajutorul autoritatilor pentru a elucida misterul.

Cazul lui Patrick Maze a lasat pe toata lumea cu gura cascata, odata ce barbatul a impartasit povestea cu prietenii virtuali. A postat si mai multe imagini pe contul sau de Facebook, pentru a le cere internautilor un sfat.

In plus, momentul a fost catalogat drept bizar chiar si de catre oamenii legii, pentru ca nu mai vazusera niciodata o casa abandonata pur si simplu in acest fel. In prima faza s-au gandit ca ar putea fi furata, asa ca au demarat o ancheta.

Un barbat a descoperit o casa abandonata pe terenul sau

Patrick Maze se indrepta spre serviciu in clipa in care a observat ca pe proprietatea sa a aparut din senin o casa. Locuinta nu mai fusese acolo pana atunci, asa ca barbatul a mers repede sa vada ce se petrece si eventual sa isi cunoasca noii „vecini”.

Cand s-a apropiat a putut observa ca respectiva casa destul de spatioasa se afla amplasata pe o platforma. Persoana care a lasat casa se pare ca nu s-a obosit sa o mai dea jos de pe utilajul cu ajutorul caruia o tractase pana acolo.

Cel mai probabil s-a gandit ca e un teren abandonat, asa ca i s-a parut locul perfect sa isi abandoneze casa. „Ati gasit vreodata o casa lasata pur si simplu pe proprietatea voastra”, a fost mesajul lui Patrick Maze de pe Facebook.

Un barbat a descoperit o casa abandonata pe terenul sau

Dupa o serie lunga de discutie atat cu autoritatile, cat si cu prietenii de pe reteaua sociala, povestea a fost distribuita de sute de ori. „Daca amplasez si un beci sub casa gasita, o pot pastra, nu-i asa? Nu am mai patit niciodata asta, am nevoie de ajutorul vostru”, a glumit Patrick Maze.

Intr-un final s-a aflat si adevarul, pentru ca proprietarul real al casei a decis sa dea toate detaliile. Mai mult, a fost vorba despre o femeie pe nume Brenda Robertson care a marturisit ca respectiva casa ii apartine. Femeia a decis sa abandoneze pur si simplu locuinta pe care o cumparase recent pentru ca nu avea avizele in regula si nu o putea „pastra” pe terenul ei.

„Casa se afla la 20 de kilometri in clipa in care era livrata, dar reprezentantii de la energia electrica nu i-au lasat pe muncitori sa o aduca. Asa ca mi s-a spus ca locuinta va fi dusa inapoi la Winnipeg, unde a fost construita”, a povestit Brenda.

(sursa: metro.co.uk)

 

Publicat: 03 nov. 2017, 15:28 Autor: madalina m. News 3
Pe aceeași temă