Se apropie sărbătorile de iarnă! Ce face Ștefan Hrușcă în acest an?

Publicat: 19 Nov. 2019, 08:52 General
Se apropie sărbătorile de iarnă! Ce face Ștefan Hrușcă în acest an?

Ştefan Hruşcă revine, așa cum ne-a obișnuit în fiecare an, în preajma sărbătorilor, acasă pentru a susține un turneu de colinde.

Ştefan Hruşcă este iubit de milioane de români pentru felul inconfundabil în care ne face să intram în magia Crăciunului, interpretând colinde într-o manieră unică.

Stabilit de ani buni în Canada, artistul revine în fiecare iarnă în România, pentru a susține concerte de colinde.

 Ce face Ștefan Hrușcă în acest an?

Și în acest an, Ștefan Hrușcă va cânta pentru români, artistul având în luna decembrie o serie de concerte în orașe din România, cât și în Capitală.

Ștefan Hrușcă este un interpret român din Maramureș de muzică folk, cunoscut publicului din România mai ales prin colindele pe care le interpretează. A debutat ca artist în anul 1981 cu Cenaclul Flacăra, până în 1984 a susținut peste 1000 de spectacole împreună cu cenaclul. Începând cu anul 1991 s-a stabilit în Toronto, Canada.

Artistul are la activ 13 albume și în palmares diverse premii muzicale precum ”Marele Premiu al Muzicii Folk” (1982), ”Premiul pentru Creație” (1983) sau ”Premiul Uniunii Oamenilor de Artă pentru cele mai multe unități vândute din albumul ” (1996).

Publicat: 19 Nov. 2019, 08:52 General
Pe aceeași temă