Schimbare radicală de look! Cum a intinerit aceasta femeie cu cativa ani

Publicat: 04 sept. 2017, 23:00 Autor: Echipa Ciao.ro Beauty & Style

Ce face orice femeie când își dorește să demonstreze că este cea mai puternică? Ce face orice femeie care vrea să se facă remarcată? Ce face orice femeie care nu este într-o pasa tocmai bună și vrea să-și ridice puțin moralul? Ce face orice femeie care vrea să cucerească, să uimească, să demonstreze ca este cu adevărat acolo? Își face o schimbare de look spectaculoasă, se lasă pe mâna unor profesioniști, îi invită să creeze pentru ea și se lasă purtată de ei în lumea fascinantă a ceea ce va urma să fie propriul look.

Într-o astfel de situație a fost doamna din imagine care a mers la Jovsky Studio Pipera unde l-a provocat la ”duel” pe stiliștii Geanina Florina și Valentin Alexandroae, duel de pe urma căruia, dacă ar fi să ne ghidăm după fotografii, profesionișii au ieșit câștigători și, cum era de așteptat, și doamna.

Schimbare radicală de look!

Schimbare radicală de look ciao.ro septembrie„Înainte de a începe transformarea, împreună cu Valentin Alexandroae am analizat părul și trăsaturile Georgianei, am întrebat-o cât de departe este de acord să mergem și am știut imediat ce avem de făcut.

Schimbare radicală de look ciao.ro septembrieAvea părul lung, vopsit într-o nuanță apropiată „faimoasei” vișină putredă, iar rădăcinile erau crescute aproximativ doi cm. Am început transformarea prin a-i tunde o parte din lungimea părului, am continuat cu decolorarea pe lungimile rămase și ulterior cu decolorarea rădăcinii.

Schimbare radicală de look ciao.ro septembrieDupă ce părul s-a deschis suficient, l-am spălat și l-am pregătit pentru următorul pas: aplicarea culorii. Pentru culoare am ales arămiul intens. Am continuat cu tunsoarea realizată de colegul meu, Valentin (bob și breton lung), iar la final am coafat-o iar rezultatul a fost unul uimitor.” ne-a declarat hairstyle-istul Geanina Florina.

Schimbare radicală de look!

Schimbare radicală de look ciao.ro septembrieȘi, pentru că imaginea trebuie să fie completă, să fie unitară, doamna s-a bucurat și de ajutorul make-up artistului Madalina Petcu, care a reușit să execute un machiaj care a transformat-o total pe doamna.

Schimbare radicală de look ciao.ro septembrieToată lumea știe că un look perfect și complet nu poate fi format decât dintr-o coafură de nota 10 și un make-up care se ridică la aceeași valoare. Dacă vreți să câștigați o schimbare radicală de look, nu ezitați să ne trimiteți o fotografie cu voi pe adresa de mail [email protected]. Succes!

Citeste si: „Transformare Ciao.ro: tanara care a prins stralucire cu ajutorul unei schimbari WOW de look VIDEO”

Publicat: 04 sept. 2017, 23:00 Autor: Echipa Ciao.ro Beauty & Style
Pe aceeași temă