Scene ireale în Târgu-Jiu! S-a descoperit un șarpe într-un mall din Târgu-Jiu

Publicat: 19 Jun. 2019, 16:50 Ciao.ro
Scene ireale în Târgu-Jiu! S-a descoperit un șarpe într-un mall din Târgu-Jiu

Astăzi, clienții unui mall din Târgu-Jiu au avut parte de o surpriză neplăcută atunci când au zărit un șarpe.

Scene ireale în Târgu-Jiu. Un șarpe a fost descoperit de clienții mall-ului din Târgu-Jiu, miercuri, în magazin, aceștia cerând ajutorul angajaților centrului comercial.

Până la urmă, au reușit să prindă reptila cu ajutorul unei sticle de plastic, transmite corespondentul MEDIAFAX. Potrivit directorul centrului comercial din Târgu-Jiu, Sorin Cureleanu, angajații mall-ului au reuşit să prindă şarpele şi l-au eliberat în râul din apropiere, de unde, se pare, că a și venit.

Scene ireale în Târgu-Jiu

Scene ireale în Târgu-Jiu

ȚRâul Jiu se află la mai puțin de 100 de metri de centrul comercial și, din cauza vremii, probabil că șarpele s-a îndepărtat de cursul apei și a ajuns la mall. Șarpele de apă este inofensiv și nu a pus în pericol siguranța clienților noștri.

Acesta a fost prins cu ajutorul unui pet de angajații noștri și a fost eliberat în siguranță în apăȚ, a spus corespondentului MEDIAFAX, Sorin Cureleanu, directorul centrului comercial.

Cureleanu a mai spus că va lua legătura cu autoritățile locale pentru a găsi împreună o soluție, astfel încât să nu se mai întâmple situații similare.

O descoperire asemănătoare a fost făcută, luni, într-un magazin din Craiova, județul Dolj, unde un client a observat o șopârlă printre rafturile cu lustre.

Publicat: 19 Jun. 2019, 16:50 Ciao.ro
Pe aceeași temă