Scena misterelor. Cine sunt invitatii speciali din noua editie

Publicat: 05 Mar. 2019, 15:13 Vedete

Vedete vor trebui sa ghiceasca cine se afla in spatele mastilor in noua editie a show-ului "Scena misterelor".

Alaturi de Pepe, Diana Munteanu, Dorian Popa, Cosmin Selesi, Rona Hartner si Andrei Duban vor fi prezenti Gina Pistol, Alina Eremia, Tavi Colen si Stefan Stan pentru a face un show de zile mari.

In acest show oamenii vor putea sa priveasca cum cele doua tabere, cea a Galacticilor si cea a Starurilor se vor lupta pentru a afla care sunt celebritatile ce se ascund in spatele a sase personaje.

Scena misterelor. Cine sunt invitatii speciali din noua editie

Scena misterelor. Cine sunt invitatii speciali din noua editie

Personajele vor fi transpuse din trei tablouri diferite, precum Lumea Apelor, Epoca de piatra si filmul Maleficent. Tabara Galacticilor, formata din Pepe, Diana Munteanu, Cosmin Selesi si Gina Pistol va incerca s-o invinga pe cea a Starurilor, formata din Dorian Popa, Rona Hartner, Andrei Duban, Alina Eremia si Tavi Colen.

Prezentatorul show-ului, Dan Negru, le va da indicii utile ambelor echipe, pentru ca nu va fi deloc usor sa ghiceasca cine sa afla sub acele masti, fiindca unele dintre ele au fata acoperita complet.

Insa de aceste indicii vor beneficia doar daca vor castiga una dintre probe. Astfel ca cele doua echipe vor trebui sa-si dea foarte mult silinta pentru a invinge, potrivit Libertatea.

Una dintre cele mai amuzante probe este cea a baloanelor, unde Diana Munteanu si Alina Eremia vor trebui sa intre aproape complet intr-un balon gigantic. Dupa ce s-au „echipat”, cele doua vor trebui sa raspunda la intrebari de cultura generala.

Publicat: 05 Mar. 2019, 15:13 Vedete
Pe aceeași temă