Scapă de burtă în două săptămâni! Băutura pe care trebuie să o consumi înainte de micul dejun

Publicat: 05 iul. 2024, 12:04 Autor: Hermina Hagianu Retete & Diete
Scapă de burtă în două săptămâni! Băutura pe care trebuie să o consumi înainte de micul dejun

Lupta cu kilogramele în plus este de cele mai multe ori greu de dus, mai ales atunci când rezultatele nu vin atât de repede. În ajutorul nostru vin specialiștii care ne recomandă soluții sănătoase pe termen lung. Iată ce băutură te poate scăpa de burtă în doar două săptămâni!

Pentru a preveni îngrășarea specialiștii recomandă un consum echilibrat de alimente bogate în minerale, vitamine şi antioxidanți, dar bineînțeles și reducerea cantității de zahăr. Câteva reguli simple care nu sunt înotdeauna foarte ușor de respectat.

De asemenea este foarte important să ne hidratăm, dar și să facem mișcare regulată, care pe lângă reducerea în greutate, ne ajută să eliminăm stresul și ne oferă un somn mai bun.

Pe lângă toate acestea, specialiştii în nutriție recomandă şi câteva băuturi care pot avea multe beneficii pentru organism. Una dintre acestea te poate scăpa de burtă în doar două săptămâni!

Băutura pe care trebuie să o consumi înainte de micul dejun

Ingrediente

 • O bucățică de ghimbir
 • 1 lămâie
 • 1 mână de spanac
 • 1 pahar cu apă plată

Mod de preparare

Pune toate ingredientele într-un blender şi amestecă bine. Consumă sucul cu o oră înainte de micul dejun, pe stomacul gol.

Indicat este să consultați și un medic înainte de orice schimbare în alimentație!

Lista completă a celor 7 alimente care ajută sistemul imunitar 

 1. Ciocolata neagră conține un antioxidant numit teobromină, care poate ajuta la întărirea sistemului imunitar prin protejarea celulelor organismului de radicalii liberi.
 2. Turmeric. Turmericul este un condiment galben pe care mulți oameni îl folosesc la gătit. Este prezent și în unele medicamente alternative. Consumul de turmeric poate îmbunătăți răspunsul imunitar al unei persoane.
 3. Broccoli. Este o altă sursă de vitamina C. De asemenea, conține antioxidanți puternici, cum ar fi sulforafanul. Din aceste motive, este o alegere bună de legume de mâncat în mod regulat pentru a susține sănătatea sistemului imunitar.
 4. Cartofi dulci. Aceștia sunt bogați în beta caroten, un tip de antioxidant care conferă pielii cartofilor culoarea portocalie. Beta-carotenul este o sursă de vitamina A. Ajută la sănătatea pielii și poate chiar să ofere o anumită protecție împotriva daunelor pielii cauzate de razele ultraviolete (UV).
 5. Spanacul. Poate stimula sistemul imunitar, deoarece conține mulți nutrienți și antioxidanți esențiali, inclusiv: flavonoide, carotenoide, vitamina C, vitamina E, vitaminele C și E care pot ajuta la susținerea sistemului imunitar.
 6. Ghimbir. Oamenii folosesc ghimbirul într-o varietate de feluri de mâncare și deserturi, precum și în ceaiuri. Potrivit unei cercetări, ghimbirul are proprietăți antiinflamatorii și antioxidante și este probabil să ofere beneficii pentru sănătate
 7. Ceai verde. Conține doar o cantitate mică de cofeină, așa că oamenii se pot bucura de el ca alternativă la ceaiul negru sau cafeaua. De asemenea, consumul poate întări sistemul imunitar.
Publicat: 05 iul. 2024, 12:04 Autor: Hermina Hagianu Retete & Diete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×