Scandal între Bianca Drăgușanu și Carmen de la Sălciua? ”Dacă tot ești o doamnă…”

Publicat: 28 Oct. 2020, 15:49 Vedete

O nouă ceartă în media? Bianca Drăgușanu și Carmen de la Sălciua și-au aruncat vorbe dure pe rețelele de socializare. De la ce a pornit totul între cele două vedete.

Cearta între Bianca Drăgușanu și Carmen de la Sălciua continuă în mediul virtual. Recent, cântăreața a auzit înregistrările în care ea ar fi jignit-o pe divă. Fiind dezamăgită de reacția pe care a avut-o, Carmen de la Sălciua a dorit să își spună punctul de vedere.

”De aseară (n.r.: luni seara), primesc o mulțime de mesaje în care mi se spune că Bianca Drăgușanu mă jignește. Am văzut și eu ce a spus și, sincer, nu o prea înțeleg, mai ales că nu ne cunoaștem personal. În plus, dacă tot ești o doamnă, nu folosești un asemenea limbaj, mai ales că te pretinzi a fi superioară”, a declarat vedeta pentru wowbiz.ro.

Carmen de la Sălciua: ”Oricum nu mă așteptam ca încercarea mea de a face un bine…”

“Nu contează ce i-am dus, cum am ajutat-o alături de prietenii mei. Eu am pus o poză cu ea din alte motive. M-a cucerit, recunosc. Este o femeie plină de viață, m-a cucerit cu optimismul și buna dispoziție a ei, lucruri pe care le afișează natural în ciuda problemelor pe care le are. În plus, am văzut la ei în casă o familie foarte unită, el o iubește pe Alexandra foarte mult, iar asta m-a impresionat enorm. Oricum nu mă așteptam ca încercarea mea de a face un bine și de a ajute pe alții să genereze asemenea reacții. Dar, nici Bianca, nici Răzvan Botezatu care, cred eu, a interpretat greșit fotografia cu mine și cu Alexandra, având în vedere că eu nu am TikTok și nu caut urmăritori, nu vor putea să mă stârnească, să mă facă să mă scoată din felul meu de a fi”, a mai afirmat artista, arată Cancan.

Publicat: 28 Oct. 2020, 15:49 Vedete
Pe aceeași temă